A forróság nemcsak az időjárást jellemzi ebben a hónapban…

A Meztelen Rádió egy internetes, online zenei adó lesz, ami debreceni központtal kezdi meg működését, még idén augusztusban. A csatorna elsősorban a 18-49 év közötti korosztályt célozza meg és kizárólag mai slágereket sugároz majd. A rádió húzóereje azonban nem a zenékben és a szöveges tartalomban rejlik, ez csupán másodlagos…
 
„A fő húzóerő a műsorvezetőinkben lesz, akik Magyarországon egyedülálló módon erotikus fehérneműben illetve meztelenül vezetik majd a műsorokat. A rádió stúdiójában egy kiváló minőségű webkamera ad élőképet folyamatosan az interneten, ezen keresztül nézhetik majd a „hallgatók” a műsorvezetők bájait” – mondta el Keserü Tamás, a rádió programigazgatója.
 
A műsorvezetők megfelelő testi adottsággal rendelkező hölgyek lesznek, akik erotikus fehérneműben fognak ülni a rádió stúdiójában – „hogy még érdekesebb legyen a tematikájában egyedülálló csatorna, egy szemet eltakaró díszes farsangi álarcban lesznek láthatóak a hölgyek, ez egyrészt még izgalmasabbá teszi a dolgot – hiszen nem lehet tudni, hogy valójában kik a rádió arcai -, másrészt emiatt a bevállalós műsorvezetők is inkognitóban maradnak” – tette hozzá.
 
 
 
A meztelen rádió a nap 24 órájában fog „sugározni” az interneten. A legújabb RnB és modern tánczenék, valamint a stílushoz igazodó „válogatott” DJ mixek alkotják majd a zenei kínálatot, szöveges tartalom szempontjából pedig a csatorna kifejezetten azt az idősávot célozza meg, amikor a legtöbben már túl vannak a munkán és gép elé ülnek. Hétköznap 16:00 és éjfél között két sáv váltja egymást, a műsorok előtt pedig DJ mix lesz.
 
Műsorstruktúra
 
15:00 – 16:00 Mix Time – Feeling selection (DJ mix)
 
16:00 – 20:00 BLIND DATE: azaz a vakrandi hallható és látható is online. A „Blind Date” nevű műsor kifejezetten egy társ- és partnerkereső rovat. A hallgatók (nézők) üzeneteket írhatnak a rádió Facebook falára, de sms-ben vagy e-mail-ben is. A műsorvezető az üzenetek között fog válogatni, majd a megszólalásokban be is olvas közülük. A programigazgató kiemelte: „a társkeresés szinte minden korosztályt megmozgat, így nagyon széles réteg és sok felhasználó hangolódhat rá a műsorra.”
 
20:00 – 00:00 Sztriptíz: a műsor főként erotikus tartalmú, de könnyed témákkal, fórum jellegű interaktív tartalommal várja a hallgatókat. „A műsorvezető hölgy és természetesen a témaválasztás, valamint közben a legtrendibb zenék folyama ismételten garancia a sikerre. Az erotikus tartalom megjelenése ismételten nagyon széles réteg érdeklődését válthatja ki.” – mondta Keserü Tamás. 
 
Pénteken és szombaton azonos a műsorrend: 16 órakor kezdődik a „Blind Date”, ami ezen a napon kivételesen 22 óráig tart. 22:00-tól már szigorúan 18+-os lesz a kínálat: „a legtrendibb DJ mixek szólnak két órán keresztül, a stúdióban pedig go-go girl-ök forrósítják majd fel a hangulatot. Erotikus tánc és minden ami szem és szem ingere! A hallgatók/nézők kiváltságosnak érezhetik magukat, hiszen egyenesen a számítógépükre varázsolja a „Meztelen rádió” a legpikánsabb night clubok hangulatát! A műsor tartalma ismételten garancia a sikerre!” – mondta a csatorna programigazgatója.
 
Vasárnap a tervek szerint csak zene szól a rádióban, akinek pedig ez nem elég, visszanézheti a „műsortárból” a hétközbeni adások képi anyagát.
 
A rádió elérhetőségei:
www.meztelenfm.hu (még nem üzemel)
meztelenradio@gmail.com
 
A rádió szlogenje: „A fesztelen meztelen adó!” 
 
 
(RADIOSITE.HU)