ImageUnják, hogy valaki folyton feltöri az oldalukat – írja a Mediainfo.

Feljelentést tett a VIII. kerületi Rendõrkapitányságon a tavaly novemberben indult országos rádió, mivel közlésük szerint folyamatos támadások érik a Class FM weboldalát, elsõsorban annak fórumát, melyben a Morning Show-hoz is hozzá lehet szólni élõben.

"Ezzel nemcsak a mi munkánkat akadályozzák, de a szabad véleménynyilvánítást is elveszik a fórumozóktól, akik éppen akkor, az adott pillanatban szeretnének hozzászólni az élõ mûsorhoz. Elszomorítónak tartom, hogy vannak emberek, akiket az zavar, hogy a mûsort szeretik és szeretnének részt venni benne" – mondta Sebestyén Balázs, a reggeli adás mûsorvezetõje.

"Folyamatos, komoly növekedés tapasztalható a Class FM rádió online oldalán a mûsorokhoz hozzászóló hallgatókat illetõen. Az igény tehát nagyon is nagy arra, hogy ezen a fórumon is hozzászóljanak a mûsorhoz. Nem engedjük tovább, hogy ezt bárki, akit zavar a Class FM sikere, tudatosan, bûncselekményt elkövetve, megakadályozza. Megtettük a VIII. Kerületi Rendõrkapitányságon a feljelentést és bízunk benne, hogy a rendõrség mielõbb megtalálja a tetteseket" – tette hozzá Pakots Zsolt vezérigazgató.

(forrás: Mediainfo)