2008 novembere óta szórakoztatja és tájékoztatja a félegyháziakat a Rádió Smile. 

2008 novembere óta szórakoztatja és tájékoztatja a félegyháziakat a Rádió Smile. Mint azt a közszolgálati kisközösségi rádió „vezérhangjától”, Csőszi Viktortól a Félegyházi Közlöny megtudta, nemrégiben komoly fejlesztést valósítottak meg, így a korábbinál lényegesen nagyobb üzembiztonság mellett szolgáltatják műsoraikat napi 24 órában.
„Annak idején stabil, megbízható adástechnikát alakítottunk ki, többek között egy digitális zenekari pulttal. Ez beváltotta ugyan a hozzá fűzött reményeket, azonban a napi 24 órás üzemidő meglehetősen leterhelte. Most egy rádiós pultra, úgynevezett broadcastra sikerült lecserélni, amit már üzembe is helyeztünk” – mondta el a rádió vezetője.

A csaknem 1,5 millió forintos beruházás egy pályázat jóvoltából vált lehetővé. Az MTVA 995 ezer forintos támogatása és az önerő mellett a félegyházi önkormányzat 350 ezer forinttal segítette a megvalósulást. A szükséges bútorzat a Fornetti asztalosüzemének felajánlásaként készült el, a villanyszerelési anyagokat az Eltszer Kft., a számítástechnikai eszközöket pedig a PC-Varázsló biztosította.

Csőszi Viktor hozzátette: a Rádió Smile kezdetben elsősorban a 15-35 éves korosztályt szólította meg, azonban törzshallgatói körükben egyre jelentősebb az idősebbek aránya is. Ez a műsorstruktúrának is köszönhető: hétköznapokon inkább a közszolgálatiság érvényesül, a hétvégéket pedig tematikus magazinok és rétegzenei műsorok jellemzik, amelyeket hétköznap esténként ismétlésben hallgathat a közönség.

A Rádió Smile saját gyártású műsorai között olyan is van már, amelyet más rádiók is átvesznek. Ilyen a hiánypótló informatikai és mobilkommunikációs műsor, amire immár az ötödik partnerségi megállapodást kötötték meg, több mint egymillió hallgatót elérve.