Kunbajáról jelentkezik a 89.5 Music FM Önindítója péntek reggel.

A Bács-Kiskun megyei falu futball ünnepet és falunapot rendez a kitelepülés örömére, ami az egyik reggeli témából nőtte ki magát.

A szerb határhoz közeli település azután hívta meg a Bochkor Gábor és István Dániel fémjelezte reggeli műsort, minek után ők is foglalkoztak azzal a hírrel, hogy a falu megye III-as csapatának egyik meccsén megkergették a bírókat és partjelzőket.

„A falu polgármesterével készítettünk egy interjút, amiből egy olyan kedves kapcsolat született, hogy végül meghívtak minket, mi pedig szerveztünk hozzá egy csapatot” – mondta el oldalunknak Háder György az Önindító producere.

A csapat, – akik a reggeli műsor ideje alatt küzdenek meg a helyi Kunbaja SE-vel – a 89.5 Music FM hallgatóiból állt össze. Őket, egy körülbelül 40 fős lelkes „szurkolótábor” kíséri el a Vajdasághoz közeli településre. A 89.5 Music FM válogatottjának és a szurkolóknak a rádió indít buszt, amire előzetesen lehetett regisztrálni.

A helyi interjúk és taktikai értekezletek után 8:00-tól kezdődik a meccs, amire a helyi szervezők még bírót és partjelzőt is szereztek.

A polgármester elmondta: mivel az éven nem volt még falunap, most szerveznek egyet, ahol közel száz embert tudnak vendégül látni az 1500 fős faluból frissen sült csevappal és pljeskavicával.

Az eseményről a 89.5 Music FM Facebook oldalán Live-ot is adnak, amivel nyomon lehet követni a történéseket. A 89.5  FM válogatottjának szövetségi kapitánya egyébként Bochkor Gábor lesz.

(RADIOSITE.HU)