Ezer kiló szaloncukrot osztott szét a Class FM Mikulása

Magyarország leghallgatottabb rádiója ünnepi szellemben indította útjára a Class Mikulást, aki ezer kiló édességet ajándékozott december 6-án. A Class FM műsorvezetői egész nap várták a hallgatók legjobb Mikulás történeteit, óránként egyszer pedig a szerencsés sztorizókat mérlegre állították, hogy a súlyuknak megfelelő mennyiségű szaloncukorral örvendeztessék meg őket.
Tíz éves korodig rettegtél a Mikulástól? Megrángattad a piros köpenyes öregember szakállát és hirtelen apukád nézett veled farkasszemet? A Class FM műsorvezetői a legegyedibb történetekre voltak kíváncsiak: reggel a Morning Show műsorvezetői, majd Abaházi Csaba és Vágó Piros várták a hallgatók Mikulás történeteit, míg a Harley Davidson Mikulásfogattal száguldozó Whiteboy szaloncukrokat osztott a járókelőknek. Óránként a Class FM stúdiójában kerültek kiválasztásra a legviccesebb vagy éppen legmeghatóbb Mikulás történetek, a műsorvezető pedig fel is kereste a győzteseket, akik óránként annyi szaloncukrot kaptak a Bonbonetti jóvoltából, ahány kilót nyomnak a mérlegen.
Abaházi Csaba elárulta, hogy nagyon nehéz volt választani a rengeteg rádióba érkezett történet közül.
„Nagyon megmozgatta a hallgatóinkat a Mikulás napi felhívás, jobbnál jobb sztorikkal bombáztak minket, bevallom, nem volt könnyű a legjobbakat kiválasztani. Szívem szerint mindenkit megjutalmaztam volna.” – mondta a Class Kívánságműsor házigazdája.
„Mindig nagyon jó érzés adni, örülök, hogy én lehettem, aki személyesen megörvendeztethette a nyerteseket. Jártunk óvodában, szülészeti klinikán, gyógyászati üzletben, és a Pető intézetben is. Maradandó élmény volt!” – mesélte Whiteboy, aki a kedves krampuszok segítségével egész nap szórta Mikuláskor a szaloncukrokat: a Class FM Harley Davidson-fogata ezer kiló édességgel örvendeztette meg a gyereklelkű felnőtteket és az édesszájú gyerekeket egyaránt.
(RADIOSITE.HU)