Komoly problémák adódtak a rendezvényszervező és a biztonsági céggel is a rádió szilveszteri buliján. 

Állítólag több embert, köztük egy lányt is megvertek a biztonságiak a 89.5 Music Fm szilveszteri partyján, melyet a Lights Off nevű cég rendezett. Többen a West Balkánhoz hasonlították a helyzetet – igaz, ez nyilvánvaló túlzás, nem halt meg senki. A szervezetlenség viszont a beszámolók alapján igen erős volt. Először az Index hívta fel a figyelmet a botrányra, mint írták, a legtöbb probléma a ruhatárral és a beléptetéssel volt. Később kiderült, ez csak a jéghegy csúcsa.
Egyrészt az olvasói levelek és felvételek alapján állítólag a pénztárosok visszaéltek a bulizók illuminált állapotával és egy-két ezressel „lehúzták” őket, másrészt a legsúlyosabb eset egy fiatal párral történt: őket úgy megverték a biztonsági őrök, hogy az év első estéjét kórházban kellett tölteniük. A lány agyrázkódást kapott, a barátjának pedig megzúzódtak a bordái.
Nem bírtak a nagy, feldühödött tömeggel a ruhatárosok sem: többen beszabadultak a ruhák közé és néhány kabátnak nyoma veszett – páran egy szál ingben mentek haza a buliról a dermesztő hidegben.

A beengedés sem ment flottul, erről az ezen a linken lévő videó tanúskodik (18+).

A friss hírek szerint nem sokkal a buli előtt kaptak észbe a szervezők, hogy „ebből baj lesz”, és bár az alvállalkozók ígéretet tettek problémák mielőbbi orvoslására, úgy tűnik, nem sikerült betartani azokat.
A rádió az eset kapcsán az alábbi közleményt adta ki:
„Közös szilveszteri buliként lett az „Illegal Szilveszteri Party” meghirdetve, melynek technikai lebonyolítást, a beengedéstől és a ruhatárak üzemeltetéséig a Lights Off partiszervező cég végezte, a rádió a rendezvény promócióját és az élő közvetítést vállalta, valamit a programot biztosította. A szerencsétlen végkifejlet kialakulásában a Music Fm teljesen vétlen – írja közleményében a 89.5 Music Fm, hozzátéve, hogy a partiszervező cég vállalta is a felelősséget a kialakult helyzetért. A közlemény kitér arra is, hogy a rádió munkatársai az előkészületek során észleltek hiányosságokat a biztonsági szolgálat, a ruhatár és a beengedés kapcsán is, ezt jelezték is a Lights Off cégnek, mely ígéretet tett, hogy ezeket a party kezdetéig megoldják. A Music Fm ennek tudatában adta nevét a rendezvényhez. A rádiócsatorna információi szerint – és a Music Fm elvárásának eleget téve – a Lights Off mindent megtesz, hogy a kialakult helyzetet orvosolja.”
A buli károsultjai a Facebookon tüntetést is szerveztek a rádió székháza elé.
(RADIOSITE.HU)