Véget ért az utolsó Morning Show.  Véget ért az utolsó élő Morning Show Sebestyén Balázzsal és csapatával. Végül mégis beengedte őket a Class FM vezetése szerda reggel, így el tudtak búcsúzni a hallgatóktól. 

Mint 
ismeretes, tegnap adódott némi nézeteltérés a Class FM menezdsmentje és Balázsék között, vélhetően azért, mert a rádió ugyan tovább szól online, de abban Balázsék a technikai feltételek nem teljesülése miatt nem szerettek volna részt venni, ezért pedig állítólag letiltotta őket a vezetőség az utolsó három adásnapról analóg frekvencián. Balázs esti Facebookos videóját követően azonban valószínűleg meggondolta magát a vezetés, így mégis mikrofonhoz ült a csapat ma reggel.

Az utolsó négy órában többek között összekapcsolódtak a Music Fm-es Önindítóval, beszéltek a folytatásról – egyelőre konkrétumok nélkül -, és kikötötték, hogy csakis akkor hajlandóak szerződni valamelyik csatornával, ha szabadon, politikai befolyás nélkül, szókimondóan rádiózhatnak tovább.

A műsort a Facebookon is közvetítették, az élő adást a Morning Show és Balázs hivatalos oldalán 37 ezren követték élőben. Kicsit szürreálisnak tűnt, hogy az adás végére a szerkesztők nem tudtak belépni a hálózatba, lekapcsolták a stúdióban az internetelérést és még a kávégépet is elkezdték leszerelni. A műsor legvégén egyszerre könnyes és vidám búcsút vettek a hallgatóktól Balázsék.

„Mindenképpen folytatni akarjuk” – ez is elhangzott, majd gyorsan hozzátették, pár hetes, hónapos kényszerszünet azért lesz.

(RADIOSITE.HU)