Fesztiválozók figyelem! Online rádiót indított a VOLT Produkció.

Futótűzként terjed a hír: saját fejlesztésű online rádiót indított július 3-ától a VOLT Produkció. Az OpenAir Radio szimbiózisban él a három legnagyobb hazai fesztivállal, a VOLT-tal, a Mastercard Balaton Sounddal és a Szigettel. Jelmondata nemes egyszerűséggel: „A VoltSoundSziget.”
Az OpenAir Radio különleges lesz. Mint írják – „az OpenAir Radio a nap 24 órájában veled lesz, vagy inkább: készenlétben áll. Ha akarod, elérheted, ha úgy érzed, a legjobb barátod kezd hasonlítani egy elviselhetetlen barátra, kicsit pihentetheted. Nem fog megsértődni, viszont mindenki örülni fog, amikor újra egymásra találtok.”

„Az OpenAir Radio kezdetben úgy tesz, mint egy gyerek: bizonyítani akarja a tehetségét, késznek mutatkozik és ambíciói vannak az azonnali felnőttkor elérését illetően, ám bizonyára kiderülnek majd melléütések, lesznek bizonytalan hangsúlyok, és még az is előfordulhat, nem mindig a Te kedvenc zenédet játssza. Erről tudni kell, hogy a lemezlovas Murray the K, akinél senki nem támogatta elfogultabban a popzene terjeszkedését, egyszer arra a kérdésre, hogy milyen zenét játszik, azt válaszolta: popzenét. »Ha tévedtem volna, nézzétek el ezt nekem, legközelebb majd jobban figyelek.«” – fogalmaz a közlemény.

Régen volt a Luxembourg, meg a Szabad Európa Rádió, némi tekergetéssel egész közel lehetett kerülni a BBC zenei programjaihoz, az FM rádiók korában már tényleg csak annak nem volt kedvenc rádióállomása, aki nem akarta, hogy legyen, most pedig minden olyan egyszerűnek tűnik: „az OpenAir Radio célja az, hogy megannyi izgalmas élőlényt rejtő zenei forrás legyen, szólaljanak meg, akik csinálják a zenét, írják a könyveket, formákat, színeket találnak ki, járják az utakat, kávét főznek, elintézik, kihozzák, beteszik, ismerkedni akarnak, vagy szakítani. Minden megoldás érdekes, a zenével együtt erről szólnak majd az OpenAir Radio műsorai.”

„A VOLTon és a MasterCard Balaton Soundon is ott lesz az OpenAir Radio látványstúdiója. A fesztiválok alatt híreket hallhattok, elsősorban: a fesztivállal kapcsolatos híreket. Minden félórában jelentkezünk az információkkal: a színpadok programjain át a fellépőkhöz kapcsolódó érdekességeken keresztül – betekintést nyerhettek a szervezés rejtelmeibe is. A VOLT Fesztiválon a ROCKLITERA és a KitchenSound segít eligazodni a zenében, a MasterCard Balaton Soundon Magyarország legjobb DJ-i kalauzolnak el a fesztivál színfalai mögé. Késő este élőben közvetítjük a fesztiválok koncertjeit, így azok is részesei lehetnek a programoknak, akik nem tudtak részt venni a rendezvényeken.” – tették hozzá.
Az OpenAir Radio a fesztiválszezon után is hallgaható lesz.

A rádió Facebook oldala: 
Online hallgatás:

(RADIOSITE.HU)