Elindult a mûsorvezetés a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Rádió Expressen, igaz, eddig csak a 93.6 (szikszói), valamint a 101.8 (tokaji) frekvencián. Mindkét frekvencia kielégítõ minõségben szól, a stáb az egykori GaGa és a Sztár FM-bõl verbuválódott.
 
Az új közszolgálati hullámhosszokon a reggeli sávban fél óránként hallhatóak helyi hírek, a délutániban pedig óránként informálják a hallgatókat. A tájékoztatás mellett a zene nagy szerepet kap! Éjszakánként Jazz zenei válogatás, napközben változatos popzenei összeállítás hallható.

Közlekedési információk negyedkor hallhatóak. A mûsorvezetõk az egykori GaGa, és a Sztár FM munkatársai voltak. A rádió honlapja még nem indult el, de a domain név már él (www.radioexpress.hu).

A megyében további 3 frekvencián is várható az Express megjelenése, mert jelenleg tesztadás keretében a következõ frekvenciákon is a rádió szignáljai hallhatóak:

95.4 – Encs
100.6 – Telkibánya
89.8 – Sárospatak

A Szikszóból és Tokajból sugárzott mûsor megegyezik egymással, az 5 frekvencia együttvéve a fél megyét, köztük a megyeszékhelyet is lefedi. 

 

(Radioweb összeállítás)