Komáromi Balázs főszerkesztő emlékezik rá. Meghalt Dr. Nagy Sándorné, a Gazdasági Rádió társalapítója. Komáromi Balázs, a csatorna főszerkesztője emlékezik rá.

„Hosszú, súlyos betegség után meghalt Dr. Nagy Sándorné, a Gazdasági Rádió társalapítója. Hírszerűen ennyi. De nekünk, akik itt dolgozunk, vagy valaha itt dolgoztunk Éva halála ennél sokkal több.

Műfajt teremtett. Több mint tíz évvel ezelőtt rajta kívül senki nem igazán hitt abban, hogy a budapesti rádiós piacon, tisztán gazdasági tematikára fókuszálva működtetni lehet egy rádiót. Hogy gazdasági hírekkel, információkkal meg lehet tölteni 24 órát. Hogy erre naponta több tízezer hallgató figyelni fog.

Jó ötlete sok embernek van. Éva viszont abban is nagy volt, hogy az ötleteit meg tudta valósítani. Mindenre volt megoldása, sokszor ellenszélben, elképesztő kitartással ment előre. Hitt magában, a rádióban, az itt dolgozókban. Nagyon szeretett és nagyon tudott dolgozni. Elsőként jött, utolsónak ment. Jellegzetes hangját a hallgatók nem ismerhették, soha nem kereste a nyilvánosságot, de mindent megtett azokért, akik a mikrofonnál ültek.

Ha létezik az ember életében fő mű, akkor esetében a Gazdasági Rádió volt az. Akik ismertük, soha nem fogjuk elfelejteni.”

(RADIOSITE.HU)