A 89.5 Music Fm élő DJ showműsorának, a Music Killersnek köszönheti az életét egy idős úr. 

A 89.5 Music Fm élő DJ showműsorának, a Music Killersnek köszönheti az életét egy idős úr, akire egy betelefonáló hívta fel a figyelmet. A rádiót hallgató mentőszolgálatosok azonnal intézkedtek.
A Music Fm ahol tud, segít – ezt már többször bizonyították. Ezúttal a Music Killers élő adásában egy hallgatótól érkezett információ: „Egy ember fekszik a 6-os villamos megállójában, a Blahán. Kocsival mentem el mellette, nem tudom mi lehet, de rossz látni, hogy sokan elsétálnak mellette” – így a beolvasott névtelen SMS.

Szerencsére a Mentőszolgálat munkatársai a rádiót hallgatva azonnal reagáltak és kisvártatva „jelentették”, hogy a bácsit mentővel elszállították. „Rövid időn belül kaptunk hírt Röffler Zsolttól, a Mentőszolgálat tisztjétől – aki állandó hallgatónk – hogy az idős úr már a mentőkocsiban a Music Fm-et hallgatja” – mesélte Juhász Gergely, a Music Killers házigazdája. 
A rádió már többször segített a bajban: többek között profin tájékoztattak a hókatasztrófa alatt és árvíz idejéngyűjtést szerveztek egy felrobbant ház lakóinakmotort szereztek egy világutazónak, valamint egy agydaganatos kisfiú álmát is valóra váltották.

(RADIOSITE.HU)