Egy focirajongó életének álmát valósította meg a Class FM. 

Élő adásban sírta el magát egy érett férfi, amikor megtudta, hogy tízezer SMS-küldő közül ő nyerte meg a Ronaldo, Zidane és a friss aranylabdás Cristiano Ronaldo aláírásával ellátott Real Madrid mezt. Egy élet álma vált valósággá a Morning Show hullámhosszain: a szerencsés győztes először megszólalni sem bírt, majd örömében könnyekre fakadt.
 
Lélegzetvisszafojtva várták a Morning Show mai adását a focidrukkerek. A telefonvonalak már hajnalban izzottak, hiszen a játékosok tudták: a végén csak egy győztes maradhat. A Class FM reggeli műsorának stábja nem kevesebb, mint 10 ezer sms-ből sorsolta ki azt a szerencsést, akinek felforgatta az életét a meglepetés: a Ronaldo, Zidane és az idén másodszor aranylabdás Cristiano Ronaldo aláírásával ellátott Real Madrid mez boldog birtokosa lett. Magyarország piacvezető rádiója és Fourfour Two magazin egyenesen a FIFA-díjátadó gálájáról hozta el a felbecsülhetetlen értékű Real-mezt.  
 
 
 
A Class FM hallgatóknak a műsorban elhangzott kérdésre kellett sms-ben válaszolniuk, a több ezer helyes válasz közül pedig Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri választották ki a szerencsést. Jó helyre került a relikvia. A győztes úriember 30 éve rajong a madridi klubért, élete álma, hogy egyszer kijusson egy meccsükre. Most, hogy a kezében tarthatja az ereklyét, az alighanem generációkról generációkra vándorol. A nyertes megdöbbenésében először maga sem hitte el a szerencséjét, azonban az első másodpercek döbbenete után hamarosan örömkönnyekben tört ki.
 
„Élő adásban követhettük az eseményeket, és ezúttal örömében sírt a fanatikus rajongó. Nagy élmény volt részt venni ebben az akcióban” – mesélte Vadon Jani. „Óriási volt az őrület, már akkor is cikáztak az sms-ek, amikor a kérdéseket sem tettük fel. Ráadásul személyesen Pelé is üzent a Class FM hallgatóinak.”
 
Balázs, Feri és Jani nemcsak a Real fanokra gondolt: holnap (január 16-án) reggel a Bayern München szurkolóinak lesz külön oka a leghallgatottabb rádióra hangolni. A maihoz hasonló módon egy kérdésre kell sms-ben válaszolni, és a szerencsés a bajor csapat piros mezét kaphatja meg a Class FM jóvoltából, olyan élő legendák, mint Franz Beckenbauer, Franck Ribéry és az év edzőjének választott Jupp Heynckes aláírásával.

(RADIOSITE.HU)