Hashtag kampánnyal ünnepelnek. 

Tavaly, március 28-án egy új színfolt jelent meg az éterben, alaposan fölkavarva az egri média állóvizét. Szávoly Richárd, a rádió főszerkesztője elmondta, hogy a csapat jelentős része már sok éves tapasztalattal rendelkezik a rádiózás terén, ezért a csúcsminőségű technikai háttérrel ellentétben nem kellett teljesen nulláról kezdeni a stáb felállítását és az adásra való felkészítést.
“Rengeteg ötletünk van arra, hogy miként tegyük még vonzóbbá az FM 7 rádiót mind a hallgatók, mind pedig a jövőbeni partnereink számára. Az 1 éves születésnap több meglepetést is tartogat, többek között egy 2 fő részére szóló, 10 napos spanyolországi nyaralást azon szerencsés hallgatóink egyikének, aki a játék ideje alatt kicseréli Facebook profilképét egy gyermekkori fotóra. A nem titkolt célunk az volt ezzel a játékkal, hogy egyfajta vírusmarketing-kampányt indítsunk a legnagyobb közösségi oldalon, hiszen a fiatalkori képeket imádják az emberek” – árulta el a főszerkesztő.

A nyereményjáték március 27-ig tart, és közjegyző jelenlétében bonyolítják le a sorsolást. Az FM 7 halad a korral és kihasználja a közösségi média által nyújtott lehetőségeket, ezért a játék lebonyolítása úgynevezett hashtag kampány keretében zajlik, így aki a fotóját megjelöli #FM7Radio címkével, automatikusan kvalifikálja magát a játékba. 

“Kollégáim több éve rádiózó emberek, így az indulásnál nem kellett 19-re lapot húznunk. Rohlicsek Judit, Szilvás Krisztina, Nagy Lilla, Debnár Ádám, Tana Dávid, Szakra Attila, valamint jómagam alkotjuk a stábot. Rádiónk rendkívül informatív, hiszen igyekszünk minden programról és eseményről beszámolni, illetve megszólaltatni a rendezvények szervezőit, közéleti személyeket, vagy akár magát az utca emberét. Úgy is mondhatnám, hogy igyekszünk divatban tartani a rádiózást!” – árulta el a csatorna főszerkesztője.
Az FM 7 az Agyagási Dezső Gyógypark tőszomszédságában, a Bitskey Uszodával szemben található meg, melynek a rádió vendégei nap, mint nap a csodájára járnak, megtekintve a varázslatos panorámát, mely a parkra nézve eléjük tárul.
Elkészültek a rádió Android és iOS mobilalkalmazásai is, melyek a modern kor technikai vívmányait hivatottak kiaknázni és több, izgalmas nyereményjáték is vár azokra, akik az FM 7-et választják. A főszerkesztő úgy fogalmazott: “profi hangzás, sallangmentes, fiatalos zenei szerkesztés és színes műsorok várják a ránk találó hallgatókat, mi pedig köszönjük nekik a rengeteg szeretetet és bíztatást”.
(RADIOSITE.HU)