rockBebizonyosodott, a rocknak van létjogosultsága a piacon.

2016. május 17-én indult útjára a Rádió Rock 95.8 sikertörténete, ami bebizonyította, hogy a rocknak van létjogosultsága a rádiós piacon.

A kitartó munka eredményeképpen a legutóbbi hallgatottsági adatok alapján a csatorna a főbb konkurenseket követő, mégis az összmezőnyben az előkelő 4. helyet foglalja el a hallgatottsági listán a 18-59 évesek körében.*

170517 rock hallg1

A tematikus zenei adók közül a Rádió Rock 95.8 hallgatói bázisa kimagaslóan hűséges, ugyanis 178 perc** a TSL mutatója. Ez azt jelenti, hogy aki a Rádió Rockot választja, hosszú időn át kitart mellette, így a csatornán elhelyezett megjelenések érdemi kontaktusokat biztosítanak.

170517 rock hallg2

„Indulásunkkor célul tűztük ki, hogy a rockzene visszakapja azt az elismerést és rangot, amit megérdemel, így továbbra is fontosnak tartjuk a magyar rockzene ápolását, a műfaj értékeinek megőrzését, továbbadását, és azon ismeretlen előadók bemutatását, akik eddig nem kaptak lehetőséget a hazai médiában” – mondta Zrubecz Zsuzsanna, a Rádió Rock 95.8 ügyvezető igazgatója.

(RADIOSITE.HU)