Válságban a budapesti Civil Rádió, koncertet szerveztek a megmentéséért!  A Civil Rádió megmentésére fognak össze a legnagyobb jazz zenészek. A hallgatók segítségét kéri a 220 önkéntes munkájával működtetett Civil Rádió, Magyarország legnagyobb közösségi médiuma az éterben-életben maradáshoz, hiszen – más médiumokhoz hasonlóan – az utóbbi hónapokban nagyon komoly válsághelyzetbe került – írja a Mix Online.

A következő nagyszerű zenészek ajánlották fel, hogy jelenlétükkel támogatják a Civil Rádiót a fesztiválon: 
Babos Gyula, Balázs Elemér, Balázs József, Barcza Horváth József, Berkes Balázs, Borbély Mihály, Hajdú Klára, Horváth Balázs, Oláh Kálmán, Rozsnyói Péter, Soós Márton, Szabó Dániel, G. Szabó Hunor, Szendőfi Balázs, Szőke Nikoletta, Vig Tommy és Vukán György. 
A Civil Rádió egy önkéntesek által létrehozott és üzemeltetett közösségi rádió, mely már 1995 óta jelen van a budapestiek életében, évente több mint 800 civil szervezettel dolgozik együtt, és felkarol minden olyan kezdeményezést, ami érdemes arra, hogy eljusson a nagyobb közönséghez. A rádió szerteágazó érdeklődési körű hallgatókat fog össze és ismertet meg velük olyan témákat és álláspontokat, melyek máshol nem kapnának nyilvánosságot.
Jelenleg is 220 önkéntes segíti a rádió munkáját, akik a szabadidejükben dolgoznak a közösségi rádiózás érdekében. Minél többen jöjjenek el szeptember 17-én a Fonó Budai Zeneházba (1116. Budapest, Sztregova utca 3.), és ünnepeljék, hogy a Civil Rádió még szól, és szólni is akar az FM98-on . 

(forrás: Mix Online)