Együtt örült a Class FM népszerű műsorvezető triója a Story Gálán. 

Az ország legnépszerűbb magazinja, a Story által szervezett Gála történetében először vitt el rádiós műsorvezetőjeként díjat Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani. A hallgatók elismerésének és rajongásának köszönhetően, a szombaton megrendezett Story Gála Leg-leg-leg kategóriájának győztese lett a népszerű trió által jegyezett rádióműsor.

Történelmet írt a Morning Show: a Story Ötcsillag-díj a Story magazin 1999-ben alapított elismerése, amelyet az olvasói szavazatoknak megfelelően adnak át több kategóriában az ünnepélyes gálán. Tavaly a Való Világ 5. szériája zsebelte be ebben a Leg-leg-leg díjat, idén pedig a Class FM piacvezető reggeli műsora, a Morning Show győzedelmeskedett. A magyar média egyik legjelesebb seregszemléjén a műsorvezetőket is meglepte az, hogy a hallgatók díjhoz juttatták őket.

 

Soha egyetlen rádióműsor sem részesült ebben a megtiszteltetésben. Ez hihetetlen! Egyikünk sem az a gálákon sürgő-forgó típus, de most mindannyian büszkén kihúztuk magunkat, amikor átvehettük a díjat. Jani zakója ugyan kisebb fennakadást okozott, de megoldottuk a helyzetet” – mondta nevetve Rákóczi Feri. Komolyra fordítva a szót, óriási elismerés számunkra a győzelem. Szeretnénk megköszönni hallgatóinknak a rengeteg szavazatot és természetesen a Morning Show és a rádió egész stábjának is a profi munkát, akik lelkes hozzáállásukkal teszik minden reggel még értékesebbé és élvezhetőbbé a műsort. A háttérben ugyanis népes csapat dolgozik azért, hogy a Class FM reggeli műsora legyen az ország Leg-leg-legje – tette hozzá a műsorvezető.

 

A Morning Show és a Class FM valamennyi munkatársa tudja, óriási megtiszteltetés és egyben hatalmas felelősség is ez az elismerés, ezért a csapat minden tagja továbbra is azon van, hogy minden reggel, minden pillanatban meghálálja a hallgatók megható szeretetét.

(RADIOSITE.HU)