ImageHeti slágerlistát indít a Class FM, Kovács Áron vezetésével! A Class 40 címû mûsor négy órájában este 8-tól éjfélig kizárólag a "legnagyobb zenei nyalánkságok" szólnak majd. A Class FM közleménye.

„Melyek a legnagyobb aktuális slágerek? Melyik dal hódít a legmenõbb szórakozóhelyeken? Kinek a lemezeit viszik világszerte, mint a cukrot? Kinek a videója vezeti a Youtube nézettségi listáját? Vagy éppen kinek hanyatlik a csillaga? A Class FM piacvezetõ kereskedelmi rádióhoz méltóan januártól majd eligazít a zenei világ labirintusában az ország elsõ és egyetlen mértékadó slágerlistájával! Kovács Áron kizárólag a legnagyobb zenei nyalánkságokat tálalja a Class 40 négy órájában a maga vagány módján.

Elérkezett a várva várt pillanat! Mindenki felejtse el az ilyen-olyan slágerlistákat és 2011. január 8-án este 8 órától tapassza füleit a Class FM-re! Az ország legklasszabb kereskedelmi rádiója óriási mûsorral kedveskedik a hallgatóknak: szombatról szombatra összeállítja a "nagybetûs" slágerlistát, így Magyarországnak végre lesz hivatalos toplistája. Az óriási ûrt betöltõ Class 40 a világ lemezeladási eredményei, a rádiós játszási listák adatai és a legkedveltebb hazai rádió hallgatóinak szavazatai alapján épül fel, így garantáltan a legtutibb hazai és külföldi sikerek váltják egymást Kovács Áron szórakoztató kommentjei kíséretében.

Image

2011-tõl szombatonként 8 órától kezdve három órában egy igazán dögös visszaszámlálás várható a legnagyobb zenei sikerekkel. A listás dalokon kívül Áron, Kisó segítségével, ráadás dalokkal is készül, így a Class 40-ben hallhatunk múltidézõ zenéket, a hét elõadójához kapcsolódó slágereket, illetve a zenei kalendáriumhoz köthetõ nótákat is. Az utolsó órában, a Class FM Dance Chart-ban pedig a legjobb dance slágereké lesz a fõszerep. Így a rádió segítségével tökéletesen indul a szombati bulikra való ráhangolódás!”

(forrás: Class FM)