A tévés és rádiós műsorvezető a Rádió 1-en lesz újra hallható. 

A tévés és rádiós műsorvezető 2016. október 3-tól mindennap újra hallható a 96.4 Rádió 1-en.
Cooky, aki Magyarország délutáni rádiós sztárja, a Cooky Show-val tér vissza. Műsora hétfőtől szombatig, 17 órától egy órás zenei mix-szel indul, majd kívánságműsorában igazi interaktív show részesei lehetnek a hallgatók. Cooky számára a 96.4 Rádió 1 újraindulását követően egyetlen percig sem volt kérdés, hogy újra az igazi mai slágerekkel szórakoztasson.

„Cooky-t egyénisége a rádiózás egyik ikonikus alakjává tette, Magyarországon a legnépszerűbb délutáni műsorvezető, közvetlensége, egyedi stílusa és a Rádió 1 zenei arculata a garancia arra, hogy a délutáni „drive time”-ban a hallgatók a lehető legjobban szórakozzanak” – mondta Cooky visszatéréséről Bakai Mátyás, a rádió ügyvezetője.
Cooky az elmúlt években, számos televíziós produkcióban vett részt, eleinte szereplőként, majd később műsorvezetőként. Az idei nyarat is forgatással töltötte, melyek során még több rajongót és persze tapasztalatot szerzett a média világában. A Rádió 1 kutatása szerint Cooky közkedvelt, népszerű műsorvezető, akit a hallgatók visszavárnak a Rádió 1-re. 

„A rádiózás, műsorvezetés nem csupán egy munka, hanem életérzés. Boldog vagyok, hogy október 3-ától, hétfőtől szombatig, délután 5 órától este 8-ig a jó hangulatról a Rádió 1-en, végre újra én gondoskodom” – árulta el a műsorvezető.
A Rádió 1 zenei arculatával és műsoraival a 15-40 éves korosztályra fókuszál. A 2012-ben, megszűnésekor leghallgatottabb budapesti rádió az idén nyáron robbant be újra a budapesti éterbe.
(RADIOSITE.HU)