A műsorvezető reggel árulta el, hogy ma délután lesz az utoljára a Music Fm-en. Frissítve!

Cooky a ma reggeli Önindítóban árulta el, hogy délután hallhatják utoljára rádiózni. Nem volt szó róla, de nem kizárt, hogy átigazol a Rádió 1-hez.

A műsorvezető úgy nyilatkozott, a jövőben a TV-s szerepléseire koncentrál majd. Valószínűleg ismét a TV2-n fog feltűnni – a nézők legutóbb A Nagy Duett zsűritagjaként láthatták a képernyőn.

Kiss Anikó, a rádió vezérigazgatója később elmondta: „Cooky azzal mondott fel, hogy „befejezte magyarországi rádiós pályafutását”, amit nagyon sajnálunk, hiszen egy üde színfoltot veszít a rádiós piac. Azonban úgy váltunk el egymástól, hogy ha ősszel mégis úgy alakul, a Music Fm-ben biztosítjuk számára a helyet. Számunkra ugyanis evidens a kölcsönös lojalitás”.

Cooky-nak a hivatalos kommüniké szerint a TV-s szereplés után régi szerelme, a repülés lesz a főfoglalkozása, és mint reggel fogalmazott, októberben egy „fájdalmas döntést is meg kell majd hoznia”.

A távozásról egy utolsó, közös Facebook fotó is született, Bochkor Gáborral és István Danival.

Ez tehát a hivatalos verzió, ami egyébként nagy hasonlóságot mutat a Music Fm-től korábban távozó, később a Rádió 1 DJ Factory-jében feltűnő DJ-k esetével, akik szintén cáfolták, hogy egy másik rádión folytatnák – korábban úgy nyilatkoztak: befejezik a rádiós szereplést.

Később aztán feltűntek Andy Vajna rádióján, ami egyébként az átigazolásokon túl az Orlando-i mészárlás után 1-2 nappal ízléstelen és ostoba homofób „viccekkel” próbál közönséget szerezni.

A TV2 és a Rádió 1 egyébként azonos tulajdonosi körbe tartozik.

Megújul a Music Fm

Cooky távozásával párhuzamosan a Music Fm nagy megújulásra készül. A vezérigazgató, Kiss Anikó elmondta, hogy olyan változtatást terveztek, ami alapjaiban ugyan nem változtatja meg a műsorstruktúrát, de „innovatív, nagy dobás lesz, ami megfelel a 21. század megváltozott rádióhallgatási szokásainak”. Többet egyelőre nem árult el a vezérigazgató.

(RADIOSITE.HU)