A Class FM júliusban is növelni tudta hallgatottságát. 

A Class FM júliusban is növelni tudta hallgatottságát: júniushoz képest naponta átlagosan 50 ezer fővel többen követték a rádió műsorát. A kereskedelmileg fontos 15-49 éves korosztályban így továbbra is megkérdőjelezhetetlen a Class FM első helye – derül ki a GfK-Ipsos júliusi hallgatottsági adataiból.

Egyre több hallgatója van a Class FM-nek. A júliusi felmérés alapján a 15 évesnél idősebbek között egy hónap alatt 50 ezerrel növekedett a rádió műsorait hallgatók átlagos napi száma, míg a múlt év azonos időszakához viszonyítva az emelkedés már 150 ezer főre tehető.

„A statisztikák egyértelműen azt mutatják, hogy a Class FM hallgatottsága nyári hónapokban is töretlenül emelkedik” – elemezte a friss adatokat Tiszttartó Titusz, a Class FM programigazgatója.

A hallgatók számának folyamatos emelkedése miatt a 15 évesnél idősebbek körében közel 1,5 milliós hallgatottsággal rendelkező Class FM így továbbra is az ország legnépszerűbb kereskedelmi rádiója.

A kereskedelmi szempontból fontos 15-49 évesek között is jelentős a Class FM fölénye. Az adó átlagos napi hallgatóinak száma júliusban 1,112 millió volt.

(RADIOSITE.HU)