Persze csak egy órára… de szívesen átadná a helyét David Guettának is! 

Egy szupersztár DJ fúrta ki Cookyt a 89.5 Music Fm keverőpultjából, igaz, csak egy órára. A Billboard toplistán több dalt is jegyző Chris Lake élő adásban adott egy fantasztikus, egyórás mixet a rádió hallgatóinak.
A világhírű top DJ-knél már szokássá vált, hogy a magyarországi fellépésük előtt ellátogatnak a 89.5 Music Fm stúdiójába. Ezúttal a brit származású szupersztár, Chris Lake érkezett a népszerű rádió székházába.
„Chris úgy hallotta, hogy a Music Fm a legjobb rádió Magyarországon és hogy dübörög a Music Party (Cooky műsora – a szerk.) ezért úgy gondolta, beugrik egy órára” – meséli Cooky nevetve arról, hogy miként került a stúdióba a világhírű lemezlovas, aki rögtön fel is forgatta a megszokott rendet.
Történt ugyanis, mikor épp Cooky készült a keverőpultba szokásos délutáni műsorát kezdve, Chris Lake a helyére pattant és élő adásban játszott egy hihetetlenül ütős, egyórás mixet kizárólag a Music Fm hallgatóinak. „Fura volt őt látni a keverőpult mögött, miközben én »csak« buliztam a stúdióban” – emlékszik vissza a műsorvezető. 
 
 
Chris Lake annyira feldobódott, hogy a Music Killers hallgatóinak is kedveskedett: exkluzív interjút adott Juhász Gergelynek, a Music Killers házigazdájának. Az interjú egy újabb, egyórás Lake mixszel együtt július 22-én, este 10-kor lesz hallható a 89.5 Music Fm-en.
„Chris picit durvább zenét nyomott, mint én szoktam – de neki lehet, mert ő Chris Lake” – mondta Cooky, majd szerényen hozzátette: „nem akartam tőle nagy kunsztokat ellesni, mert Cooky úgyis csak egy van”.
A 89.5 Music Fm műsorvezetője azt is megosztotta, hogy legközelebb David Guettának adná át legszívesebben a keverőpultot: „jöjjön csak ide az a francia! Mikor legutóbb a Balaton Soundon találkoztunk, akkor is említettem neki a meghívást. Reméljük, előbb-utóbb ő is játszik majd a Music Fm stúdiójában” – mondta.
(RADIOSITE.HU)