Rádiós reality Nyíregyházán, Berki Krisztiánnal. 

Nyíregyháza közönségét ébreszti szeptembertől Berki Krisztián minden pénteken reggel 6 és 10 között, és „szerény” terve az, hogy fenekestül felfordítsa a város és a környékbeliek életét. A 103.9 Retro Rádió szerkesztőinek teljesen új dimenzióban kell gondolkodniuk, hiszen Krisztián öntörvényű életszemlélete minden eddigi rádiós szokást, kialakított sablont nélkülöz.
Az adás 80%-át folyamatosan külső helyszíneken tölti a sztár: gyerekeket ébreszt és visz iskolába, pincérnőket castingoltat egy helyi étteremnek, nyugdíjas nénit visz bevásárolni a helyi piacra, gimnazistákkal kerékpározik a belvárosban, kóbor kutyáknak keres új gazdit és visz nekik harapnivalót, vagy éppen áhítozik egy igazi kukásautó „feelingje” után – közölte a rádió.

Mint írják, „egy biztos: a bulvár megérkezett Nyíregyházára!”

 
Arra a kérdésre, hogy miért volt szükség egy ilyen megosztó személyiségre a nyíregyházi éterben, a rádió ügyvezetője, Szakács Tibor úgy válaszolt: „Mindig is szerettem a kockázatos lépéseket. Kockázat nélkül nincs üzlet, de úgy néz ki, hogy ismét bejött, amikor 19-re lapot húztam. Most már hiszek a kollégám, Martin mondásában – aki révén megismertem Berki Krisztiánt – ti azt hiszitek, hogy ismeritek a Berkit, mi pedig már ismerjük a Krisztiánt!”
(RADIOSITE.HU)