Együttműködik a Rádió 6-tal a szigetszentmiklósi csatorna. 

Infrastruktúráját tekintve a megye legnagyobb rádiója lett a Csepel-szigeti Lakihegy Rádió (FM 107 MHz). A szigetszentmiklósi központú médium február 21-étől két professzionális stúdió összekapcsolásával készíti műsorait.
Mint azt már korábban is jeleztük, az eddigi miklósi gyártóbázis mellett a jövőben Százhalombattán is készülnek majd műsorok, miután az ott működő Rádió 6-nak február végével lejár a jogosultsága a 101.3 MHz-en, és a helyi önkormányzat által üzemeltetett stúdió kapacitása ezzel felszabadul. A százhalombattai képviselő-testület a Lakihegy Rádió együttműködési ajánlatának szavazott bizalmat, így az FM 107-es frekvencián a település hírei mellett a battai stúdióban készülő műsorok is helyet kapnak.
A Lakihegy Rádióval együttműködő önkormányzatok száma ezzel hatra emelkedik: Szigetszentmiklós, Szigethalom, Tököl, Dunavarsány és Dunaharaszti után már Százhalombatta is részt vesz a Lakihegy Rádió működtetésében.
Az erős helyi hírszolgáltatásáról és konzervatív értékrendjéről ismert kereskedelmi rádió az újabb bővülésének köszönhetően még több és még színesebb műsorokat kínál február 21-étől a hallgatóknak, köztük a Százhalombattán élőknek is – tájékoztatott Dr. Szilvay Balázs, a Lakihegy Rádió ügyvezetője. Megújuló szórakoztató reggeli műsorával és új, napközbeni sávjaival az igényes rádiózást kívánja népszerűsíteni, hangvételével és tartalmi kínálatával pedig az intelligens magatartásformákat szeretné a fiatalok számára is vonzóvá tenni. Esti és hétvégi hitéleti adásaival valamint a térségi közéletet bemutató műsoraival a Lakihegy Rádió a társadalmi felelősségtudat alakításban is szerepet kíván vállalni, immár a Nagy-Duna nyugati oldalán is – hangsúlyozta a rádió vezetője.
A 15 főállású és közel tucatnyi külső munkatárs lehetővé teszi, hogy február 21-étől a Lakihegy Rádió hallgatói reggel 6 és este 8 óra között háromóránként találkozhassanak új műsorvezetőkkel az éterben. Saját, 7 fős hírszerkesztőségével pedig a gyors, pontos információtovábbításra törekszik a médium.
(RADIOSITE.HU)