A Music Fm-en vendégeskednek a hazai rádiózás nagyágyúi.
A Music Fm meghívására augusztus 27-től egy hétig a 89.5 MHz-es frekvencia reggeli sávjában hallhatók a rádiózás hazai nagy úttörői, azaz a Bumeráng mikrofonmágusai. E gesztussal a 89.5 Music Fm szolidaritását fejezi ki a Neo-ban nemrég ellehetetlenült rádiósok mellett.

 

Egy hétre frekvenciát kap versenytársától a NeoFM új tulajdonosa miatt ellehetetlenült Bumeráng csapata. A rádió nélkül maradt kollégák mellett fejezi ki szolidaritását a 89.5 Music Fm, méghozzá nem csak szavakkal, hanem tettekkel is. Amíg az Önindító című reggeli műsor stábja, Harsányi Levente, Hajdu Steve és Pordán Petra megérdemelt szabadságát tölti, a Music Fm vezetése egy hétre meghívta stúdiójába az ország egyik leghallgatottabb és legsikeresebb reggeli show-ját, a Bumerángot.

 

 

„Jóleső érzés, hogy a rádiósok így összetartanak és az is, hogy ha csak rövid időre ugyan, de újra együtt lehetünk a rádióhallgatókkal” – nyilatkozta Bochkor Gábor. „Így legalább alkalmunk lesz méltó módon elbúcsúzni, reméljük, nem hosszú időre…” – tette hozzá.

Három hét kényszerhallgatás után tehát augusztus 27-én, hétfőn reggel 6 órakor ismét felcsendül majd az ismert szignál, ami több millió ember emlékezetébe égett bele: „ha neked nem elég a kávé…”

Péntekig, minden reggel a rádiózás nagyágyúi ébresztik a hallgatókat a 89.5 Music Fm-en – ezzel a lépéssel is igazolva a rádió szlogenjét: „89.5 Music Fm – Összehoz minket.”


(RADIOSITE.HU)