ImageHárom év múlva lejár Boros Lajos szerzõdése, és azt tervezi, utána már nem ébreszti a rádióhallgatókat.

Már csak három évig tervezi ébreszteni a rádióhallgatókat Boros Lajos, aki a Reflektor TV mûsorában feleségéhez és mûsorvezetõtársához, Bochkor Gáborhoz fûzõdõ kapcsolatáról is beszélt. "Nincs még egy ilyen ember, aki ennyi idõt töltött Bocsival, mint én. Egy dolgot tettem. Távol tartottam magamtól. Egyszer volt a lakásomon, nem kell neki tudnia mindent rólam. Tudtam a csajozós korszakomból, hogy addig vagyok érdekes, amíg titkom van. Nem lehetsz maradéktalanul õszinte valakivel, mert unalmassá válsz. Én taktikáztam" – mondta a rádiós, aki ehhez a kapcsolathoz hasonlította a házasságát. "A válságok tartanak össze a feleségemmel" – ismerte el Boros.

"Minden reggel beülök a mikrofon mögé, és nem tudom, honnan jön egy olyan dolog, amire nekem reagálnom kell. A kíváncsiságom azonban már fogy. A szerzõdésem három év múlva lejár. Az én döntésem pedig az, hogy utána reggeli mûsort már nem vezetek" – mondta Boros Lajos, aki elárulta azt is: nem fáradt, de azért öregszik, mert hosszan tud betegségekrõl beszélni. Azt azonban érzi, hogy valami nagy dobást kellene még csinálni.

A Bumeráng hallgatottsága egyébként a mûsor Neo FM-en történõ újraindulása óta ingadozó, és bár áprilisban fölényesen megverte a konkurens Class FM Morning Show-ját, májusban már az ellenfél reggeli show-ja bizonyult hallgatottabbnak.

A mûsorvezetõ arról is beszélt, hogy a hétvégi "Lali Király" c. mûsorát folytatná.

(Radiosite.hu)