Boros Lajos Voga Jánossal együtt ül a mikrofon mögé a 25 éves Juventus Rádióban. 

Boros Lajos Voga Jánossal együtt ül a mikrofon mögé a 25 éves Juventus Rádióban, a Helló Budapest! című reggeli műsorban.
A rádiós sztárpáros mellett további ismert hangok is ébresztik majd a hallgatókat a 103.9-en. Vendég műsorvezetők lesznek Csonka András, Hajdu Steve, Vastag Csaba és Sipos Péter az Irigy Hónaljmirigyből.
 
A Helló Budapest! műsorvezetője, Esperes Ákos négynapos szabadságát tölti, ezért ismert emberek helyettesítik őt a stúdióban. Fömötör Mártihoz, a műsor háziasszonyához reggel 6 és délelőtt 10 óra között csatlakoznak a sztárok, akikkel együtt boncolgatják majd a napi témákat. Február 24-én visszatér a legendás rádiós páros: Boros Lajos és Voga Processzor. Hétfőn megmozgatják egész Budapestet, Lajos mint Pest kapitánya, Voga pedig Buda kapitánya lesz.

Mindketten segítőket keresnek ahhoz, hogy rábeszéljék a helyieket egy-egy feladat végrehajtására. További részleteket a Helló Budapest! Facebook oldalán lehet olvasni.

Boros Lajosék mellett február 20-án, csütörtökön Csonka András és Hajdu Steve, pénteken Vastag Csaba érkezik a stúdióba. Február 25-én, kedden Sipos Péter, és az Irigy Hónaljmirigy tagja ül a mikrofon mögé.

(RADIOSITE.HU)