A Hungaroringről jelentkezik a 89.5 Music Fm. 

Régi szerelmek rossz emlékű relikviáit tünteti el Bochkor Gábor május 15-én a 89.5 Music Fm Önindítójának Hungaroringre települt élő adásában. Mindeközben Bochi és István Dani gyorsulási versenyt is rendez – Dani életében először pattan motorra -, az Irigy Hónaljmirigy roncsautón zenél, Szandi pedig duettet énekel az Ének Iskolája-beli tanítványával – nehezített terepen.
 
Élő adásban a Hungaroringre várja hallgatóit a 89.5 Music Fm május 15-én reggel 6 és 10 között. „A Felvonulási térről egy busszal ki is visszük az érdeklődőket, az első 100 kiérkező hallgató pedig Bochiékkal kávézhat és reggelizhet együtt” – meséli Háder György, az Önindító szerkesztője. Míg a nézők különböző aktivitásokon vehetnek majd részt, élményautózhatnak és – nem mellesleg – különböző ajándékokat nyerhetnek, a rádió jeles műsorvezetői sem tétlenkednek: élő adásban lehetünk tanúi, ahogy Bochkor Gábor és István Dániel egy-egy tuningolt versenyautóval feszülnek össze egy gyorsulási verseny keretében.

„A dolog pikantériája, hogy Dani akkor ült sebességváltós autóba, amikor tanult vezetni” – meséli a főszerkesztő. Istán Danit további izgalmak is várják: először ül majd motoron, ráadásul egy női gyorsasági bajnok mögött élvezheti a sebességmámort első ilyen útján. Az Irigy Hónaljmirigy Sipos testvérei természetesen zenélni fognak, ezúttal azonban egy roncsautót szólaltatnak meg Lotfi Begi zenei alapjaira. Nehezített pályán énekel majd duettet Szandi és az Ének Iskolájából ismert tanítványa is: míg a tanítvány a Music Fm kitelepült üvegstúdiójában fog énekelni, addig Szandi egy rally-versenyző pörgő-forgó autójában, menet közben hozza majd a második szólamot.

Aztán egyszer csak elérkezik majd a nagy pillanat: Bochkor Gábor megszabadítja a hallgatókat a régi szerelmek átkos emlékeitől. Arra kérik ugyanis a hallgatókat, hogy akinek olyan emlékei vannak korábbi partnereiktől, amik már nem kedvesek, sőt inkább megszabadulnának tőle, hozzák ki a Hungaroringre. A nem kívánt relikviákat egy roncsautóba dobálják és az Önindító mikrofonmágusa egy hatalmas kerekű, ún. Big Foot óriásautóval „tapossa” össze a roncsot, benne a rossz emlékeket idéző tárgyakkal.
(RADIOSITE.HU)