Vilmos Bácsi: „ezzel már meg is gyógyultam”. 

Ismét megható pillanatoknak lehettek fültanúi az Önindító hallgatói: Bocsi megígérte és el is intézte, hogy Vilmos bácsi – aki nemrég a Bródy 70 koncertre menet esett össze és egy tanárnő lélekjelenlétének köszönhette az életét – mégis eljuthat kedvencének bulijára. 
Könnyfakasztó beszélgetés tanúi lehettek nemrég a Music Fm reggeli műsorának hallgatói: Bocsiék egy megható találkozást hoztak össze az éteren keresztül Vilmos bácsi – aki április elején a Bródy 70 koncertre menet esett össze – és megmentője között.
Bochkorék akkor megígérték, megpróbálják Vilmos bácsit kárpótolni a kihagyott koncertért. Az ígéret pedig szép szó, és ezt az Önindító stábja is jól tudja, így felhívták Bródy Jánost, aki szeretettel várja veszprémi koncertjére Vilmos bácsit és feleségét.
Az örömhírt élő adásban közölték az idős úrral, aki a hír hallatára egészen felélénkült, majd kissé pityergő hangon köszönte meg az ajándékot. Mint mondta, 1965 óta a művész úr legnagyobb rajongója. 
Bochkorék mindezt pedig azzal is tetézték, hogy megemlítették, talán egy személyes találkozót is sikerül összehozniuk. Vilmos bácsi örömében csak annyit tudott hozzátenni, hogy „ezzel már meg is gyógyultam.”
(RADIOSITE.HU)