slagerfmBerki Krisztián a Sláger FM reggeli műsorában vallotta be, hogy szteroidokat használ a testépítéshez.

Kendőzetlen őszinteséggel válaszolt Berki Krisztián a Sláger Reggelben Abaházi Csaba és Vágó Piros kérdéseire a testépítő karrierjével kapcsolatban.

Elmondása szerint, bizonyos szint fölött egyetlen sportban sem lehet komoly eredményt elérni tiltott szerek használata nélkül: „Azt szokták mondani a profi sportolókra, hogy csak akkor tiszták, amikor versenyeznek, és persze nekem is voltak olyan versenyeim, amikre szteroidokkal készültem, mert tisztán nincs esélyed a nagyok között. Én tudom, hogy teljesítményfokozók nélkül nem lehet csúcsteljesítményt elérni.”

slagerreggelberki

A botrányhős arra a kérdésre, okozott-e neki potenciaproblémákat a szerhasználat azt nyilatkozta, hogy ha valaki nem csak arra összpontosít, hogy minél előbb, minél nagyobb legyen, odafigyel a testére és tudatosan használja ezeket a szereket, annál ilyen gond nem lehet.

Vágó Pirosnak a közelgő álomesküvőjéről is vallott Berki Krisztián a Sláger FM stúdiójában. A több ezer fős rendezvény dátuma már biztos: július 1., Krisztián születésnapja. A népszerű alfahím ezzel szeretne biztosra menni, hogy a jövőben ne felejtse el a házassági évfordulóit.

(RADIOSITE.HU)