ImageAz MR2-Petõfi Rádió, az elmúlt év során, szép számban talált rá olyan hazai elõadókra, akik rövid idõn belül országos kedvencekké váltak. Az adó fontosnak tartja, hogy az arra érdemes hazai produkciókat minél több csatornán juttassa el közönségéhez –  olvasható a Sziget.hu oldalon.

 

 

A rádiós játszás mellett, az MR2 eddig egy országos turnéval és egy, kizárólag hazai dalokat tartalmazó válogatás CD–vel segített abban, hogy a rajongók közelebb kerülhessenek kedvenceikhez. A következõ lépés ezen zenekarok, elõadók legnagyobb nyári fesztiválokon való bemutatása. A Sziget 2008 fesztiválon, az MR2 színpadon, öt nap alatt harminc, az MR2-Petõfi Rádióból is ismert elõadó mutatja majd meg, hogy mit tud élõben.

A koncertek már délután négykor elkezdõdnek és este tizenegyig tartanak majd. Az MR2 színpadon fellép többek közt a Kaukázus a The Carbonfools, Takács Eszter, CopyCon, a Suhancos, a Vad Fruttik, a The Moog, a Katan, a Hollywoodoo, az Amber Smith és a Pál Utcai Fiúk.

A koncertek után olyan ismert zenészek pakolják majd a lemezeket, akiket nem, vagy csak ritkán láthatunk a lemezjátszók környezetében.

(forrás: Sziget.hu