Érkezhet a Class FM és a Lánchíd Rádió kistestvére.  A Magyar Narancs szerint Nyerges Zsolt érdekeltségi körébe tartozik a budapesti 89.5 MHz-en nyertes Prodo Voice Zrt. Elképzelhető, hogy a Juventus Rádió jelenleg használt frekvenciájára jöhet az új Infocenter rádió a Class FM és a Lánchíd Rádió mellé.

A hetilap cikke szerint az idén augusztusban 50 millió forint alaptőkével alapított Prodo Voice Zrt. egyszemélyes tulajdonosa a cégadatbázisok szerint Gerardus Petrus Jacobus Ligtenberg, aki hosszú ideje üzlettársa a szolnoki illetőségű Nyerges Zsoltnak.

Nyerges a kormánypárthoz több szálon is kötődik, többek között Fellegi Tamás nemrég lemondott fejlesztési miniszter a kinevezése előtt neki adta el részesedését az egyik legnagyobb magyar médiacégben, az Infocenterben, mely a Class FM-et, a Lánchíd Rádiót és a Heti Választ üzemelteti, de köze van a Hír TV-hez és a Magyar Nemzethez is.

A Prodo Voice Zrt. által elnyert 89.5-ös frekvencia messze a legértékesebb az összes Budapesten fogható rádióhullámhossz közül; akár 3,3 millió rádióhallgató is tudja fogni a jelet, a frekvencia ugyanis Budapesten és kb. 100 km-es körzetében hallgatható. 

A hírről további részleteket a Magyar Narancsban olvashat.

(RADIOSITE.HU)