A Class100 szilveszterkor kerül adásba. 

Magyarország piacvezető rádiója a döntéshez a hallgatók segítségét kéri, akik szavazataikkal befolyásolhatják az év végi összeállítást. A maratoni Class100 lista december 31-én kerül adásba Kovács Áron tolmácsolásában.
Ahogy minden évben, a Class FM-en 2015-ben is a legfrissebb és legnépszerűbb dalok szólnak, amelyek közül nem könnyű összeállítani az év legjobb száz felvételét tartalmazó exkluzív slágerlistát. A rádió idén is egy nagy visszaszámlálással készül az újévre, amelyben megszólal 2015 összes fontos dala. A hallgatók december 14-től 31-ig a rádió honlapján szavazhatnak a kedvenc 2015-ös felvételükre, szilveszter napján pedig kiderül, melyik volt az Év dala. Kovács Áronnak határozott véleménye van arról, milyen volt az esztendő zenei kínálata.
“A korábbi évekhez képest különösen érezhető, hogy a zenészek az elektronikus zenétől a popig minden műfajban visszanyúltak kicsit a gyökerekhez. A dj-k például nagyon szerették a country-t, de említhetném a magyar népzenét is, azon belül is a Margaret Island-et, akiknek az Eső című daluk az egyik nagy kedvencem volt idén. Mondhatnám azt is, hogy az év felfedezettje volt számomra, de természetesen emellett rengeteg hatalmas sláger született, úgyhogy kíváncsian várom, a Class hallgatók szerint melyik lesz az Év dala” – mesélte a rádiós, aki az év utolsó napján nyolc órás maratoni Class40-nel várja a hallgatókat.

“Érkeznek a visszajelzések, hogy velem együtt üvöltik a hallgatók a beköszönésemet, a Hello Los Angelest, így időnként visszaszámolok, hogy biztosan megtehessék ezt. Nagyon jólesik, hogy ennyire kedvelik a műsort, ezért különösen várom, hogy Szilveszter napján együtt hangolódjunk az esti bulira” – árulta el Áron, aki rádiós és zenekari elfoglaltságai mellett 2015-ben alapítványt hozott létre és komoly sporteredményeket is elkönyvelhetett.
“Az alapítvánnyal célunk felkészíteni a cukorbetegeket arra, hogy bármire képesek, ez a lélekápoló szerep úgy éreztem, hiánypótló Magyarországon” – folytatta a műsorvezető, aki úgy döntött, 42 évesen lefutja a maraton 42 kilométeres távját is októberben. “A felkészülés szakaszában, az utolsó edzésen Vadon Jani is velem tartott a félmaratoni távon” – tette hozzá Áron, aki – ahogy ezt tőle megszokhattuk – a Class100-ban a legjobb dalok mellett a sztárvilágot is alaposan kibeszéli, felidézve az év legfurcsább, kínosabb vagy viccesebb híreit.

(RADIOSITE.HU)