Tizenhét év után cserélte le a családi autót a Morning Show nyertese. 102 éves volt a legidősebb játékos. 

A Morning Show megint hatalmasat dobott: Magyarország leghallgatottabb reggeli műsorában most egy budapesti család élete változott meg, hiszen 17 éves, sokat próbált járművüket egy vadonatúj autóra cserélhették Balázsék segítségével.
 
A Morning Showban ma reggel új autóra cserélhette kopott járművét egy szerencsés hallgató.  A Class FM és a Ford közös nyereményjátékában tegnap éjfélig közel harmincezren regisztrálták használt autójukat. A jelentkezőknek nem volt más dolguk, mint begurulni akármilyen korú és típusú járgányukkal egy Ford kereskedésbe, az adatokkal együtt jelképesen leadniuk autóikat, és reménykedni, hogy reggel a Morning Show műsorvezetői ébresztik. Óriási volt az érdeklődés, az összes Ford kereskedés előtt kígyóztak a sorok – még egy 102 éves bácsi is beregisztrálta négykerekűjét.
 

 

 
„Mi minden sorsolást nagyon szeretünk, hiszen ilyenkor a jókedv mellé  mást is adhatunk. A hallgatóink pedig nagyon örülnek még egy ajándékcsomagnak is, nemhogy egy autónak. Ráadásul így viszonozhatjuk valamivel azt a sok segítséget, amit tőlünk kapunk egy-egy karitatív felhívás esetén.” – mondta Vadon Jani. „Ez a nyereményjáték különösen jó, hiszen nem csak egy autóval lett valaki gazdagabb, de jótékony célt is szolgál. Így a kellemes a hasznossal párosul.” – tette hozzá a Morning Show műsorvezetője, aki azt is elmondta, hogy a használt autó becsült értékét a koraszülött-mentésben úttörő szerepet vállaló Péter Cerny Alapítványnak ajánlották fel.
 
A ma reggeli sorsoláson a szerencse úgy hozta, hogy egy kétgyermekes budapesti apuka cserélhette le tizenhét év után a családi autót, amivel hatalmas örömet okozott szeretteinek.

(RADIOSITE.HU)