Az árvízhelyzetre való tekintettel változik a Juventus Rádió műsora. 

A magyarországi árvízhelyzetre való tekintettel a Juventus Rádió átmeneti változtatásokat hajt végre műsorstruktúrájában. A budapestiek kedvenc rádiója a Duna fővárosi tetőzéséhez igazodva június 10-11-i műsoriban kiemelten tájékoztatja hallgatóit az árvízi helyzetről.

„Nemcsak a hírekben, hanem a teljes műsorfolyamban kiemelt szerepet szánunk az árvízi helyzet ismertetésének” – nyilatkozta Kalácska Gábor, a rádió programigazgatója.

Hozzátette: „a Duna várható tetőzésekor kollégáink a védművek kritikus pontjai mellől jelentkeznek, és folytatjuk az elmúlt napokban megkezdett árvízzel kapcsolatos tájékoztatást. 
Valamennyi műsorvezetőnk kiemelten kezeli az eseményeket, legyen szó a védművek állapotáról, vagy akár a közlekedési változásokról.”

Jövő hétfőn és kedden a Juventus munkatársai a város minden forgalmasabb pontján feltűnnek majd, hogy a lehető leggyorsabban értesítsék a hallgatókat az eseményekről.

„A hatóságokkal együttműködve figyelmeztetjük a hallgatókat a változásokra. Nem célunk magánakciók szervezése az árvízi helyzettel kapcsolatban, hiszen nem vagyunk vízügyi szakemberek. Hallgatóinkat ugyanakkor arra bíztatjuk, írják meg problémáikat, kérdéseiket a Juventus Rádiónak, mi pedig a lehető leggyorsabban felkutatjuk azt az illetékest a válaszért.”
A rádió weboldalán szintén külön felületet szentel az árvíznek, itt a legfontosabb nyilatkozatok mellett a hallgatók által beküldött árvízi fotók és videók is megtalálhatóak.
(RADIOSITE.HU)