ImageSzombaton este Arany Nyíl díjat kapott az év média kategóriájában Magyarország egyetlen rock'n'sport rádiója, az egyéves PONT FM 88.1. Az idén már kilencedik alkalommal került megrendezésre a Wigwam Rock Klubban az Arany Nyíl díjátadó gála – írja a Hírextra.

 

 

A díjat egy évtizede azzal a szándékkal hozták létre, hogy a hazai rockzene méltánytalanul háttérbe szorított mûvészeit díjazzák.

Minden évben március második felében a Wigwam színpadán az elõzõ év legjobbjai részesülnek a díjban, elsõsorban a beérkezett közönségszavazatok alapján. 14 kategóriában osztották ki a díjakat tegnap este, a közönség és a zsûri szavazatai alapján az elmúlt évben a médiumok között a PONT FM 88.1 rádió tette a legtöbbet hazánkban a rockzene népszerûsítéséért és a rockzenészek támogatásáért.

"Nagyon örülünk, hogy megkaptuk ezt a díjat, mert ez is azt jelzi, a rockzene rajongói azonnal megkedvelték rádiónkat. Most lett egy éves a PONT FM 88.1, Magyarország egyetlen rock'n'sport rádiója, ez nagyon nagy elismerés, hogy mûködésünk elsõ évét is már ennyire sikeresnek ítéli a legszigorúbb zsûri, azaz a közönség." – mondta a díjátadón Rónai Egon, a PONT FM 88.1-et is magába foglaló PONT Médiacsoport tulajdonosa.

Kapcsolódó galéria: Arany Nyíl Rockgála

(forrás: Hírextra