Ál-programigazgató szedi áldozatait a rádiós piacon. A 89.5 Music Fm közleménye.  A 89.5 Music Fm programigazgatójaként sorra keresi fel a helyi és online adókat F. Zsolt, akinek valójában semmi köze a rádióhoz. E-mailben veszi fel a kapcsolatot a kiszemelt cégekkel mixeket, támogatókat, buliszervezést ígérve. Azt állítja magáról, hogy komoly szakmai múlttal és kapcsolatokkal rendelkezik.

Az egyik helyi rádió munkatársának gyanús lett a fiatalember, így értesítette a Music Fm vezérigazgatóját a megkeresésről, közben pedig leegyeztetett egy találkozót az ál-programigazgatóval. A helyszínen megjelent a Music Fm igazi program- és egyben vezérigazgatója a rendőrség kíséretében. A 30-as éveiben járó férfi ellen eljárás indult. 

Azonban úgy tűnik, ez sem vette el az ál-programigazgató kedvét a helyi- és online rádiók vezetőinek átverésétől. A Music Fm vezetésének tudomása van arról, hogy újabb cégeket keresett meg, emellett saját gyártású, hamis névjegyével lakást bérelt és az ország vezető rádiójához műsorvezetőket toboroz…
A rádió vezetése kéri, hogy az ügyben indult eljárás segítése érdekében jelentkezzenek azon rádiók képviselői az info@musicfm.hu címen, melyeket F. Zsolt a 89.5 Music Fm programigazgatójaként megkeresett. 

(RADIOSITE.HU)