A legnagyobb rádiós elismerést zsebelte be a nyíregyházi rádió ébresztőshowja. 

A legnagyobb rádiós elismerést zsebelte be a nyíregyházi rádió ébresztőshowja. 

A legjobbakat példaként állítva, immár negyedik alkalommal hirdették ki a Rádiós és Kamera Korrektúrát, a Hangok és Képek versenyének legjobbjait hétfő este Budapesten. 

A szórakoztató reggeli műsorok közül a 99.4 Sunshine FM „Keltető” című műsora, a Lakihegy Rádió „Süss fel nap!” és a 89.5 Music Fm „Önindító” című műsorát megelőzve bizonyult a legjobbnak, az arculatot tekintve pedig az előkelő második helyen végzett a nyíregyházi székhelyű rádió csatorna.

Balogh Béla, a Sunshine Rádió Kft. ügyvezetője a díjátadót követően így nyilatkozott: „fontos minden szakma számára az elismerés, de különösen értékes ez akkor, ha egy helyi rádió veheti át az első díjat az országos mezőnyben. Rendkívül büszke vagyok a kollégáimra, akiknek sokoldalúbbnak és felkészültebbnek kell lenniük ahhoz, hogy olyan műsort szolgáltassanak a hallgatóknak egy vidéki rádiónál, amellyel felveszik a versenyt az országos médiumokkal.”

Kiemelte: „ezek a díjak azt is bizonyítják, hogy beérett a néhány éve elkezdett arculatváltása a csatornának, mely a jövőben minden területen folytatódik. A 99.4 Sunshine FM 2016-ban is újdonságokkal várja majd korábbi és leendő hallgatóit”.

(RADIOSITE.HU)