ImageA nagy múltú amerikai partiszervezõ cégtõl, a No Sugar Added-tõl megtisztelõ és visszautasíthatatlan ajánlat érkezett a RiseFM számára, így közös szervezésû parti várható a miami Sagamore Hotel-ben.

A RiseFM rádiócsatorna hivatalosan is képviselteti magát a világ egyik legnagyobb és legfontosabb zenei fesztiválján, a WMC-n (Winter Music Conference). Szinte utolsó pillanatban érkezett a felkérés a No Sugar Added amerikai partiszervezõ cégtõl, hogy RiseFM-mel közös bulit szervezzenek a neves Sagamore The Art Hotel-ben, amely Miami déli partjának frekventált részén, South Beachen található. Az elegáns szállodában az esemény egész ideje alatt medence partikat szerveznek, ahol a fesztivál folyamán olyan világhírû elõadók is fellépnek, mint például Sharam, Calvin Harris, Mark Knight, Chocolate Puma, Martin Solveig, Tom Novy és még sokan mások. A Pool Partyk háziasszonya pedig, az angyalok városában elhíresült Carmen Electra lesz.

Március 24-én a RiseFM egész napos bulit rendez a résztvevõk számára. Ezen a napon a RiseFM színeiben játszanak NiteForce DJ csapat tagjai is, illetve a rádiócsatorna által összeállított lineup (fellépõk sorrendje) szerint több nemzetközi mûvész is fellép, így pédául Jerry Ropero, Thomas Gold, D.O.N.S.,Terri B, Rae és a Syke’n Sugarstarr.

A Winter Music Conference Davis számára is tartogat külön fellépést, hiszen a NiteForce legfiatalabb tagja a New York-i Pacha színeiben is játszik majd a zenei fesztiválon.

A Winter Music Conference keretein belül, immár jubileumi, 25. alkalommal rendezik meg a zenei világ egyik legnagyobb éves seregszemléjét. A zeneipar vívmányait 5 napon keresztül felvonultató rendezvénysorozat volumenét a tavalyi év számadatai is hûen demonstrálják: 1910 mûvész és DJ; 62 ország 3.552 hivatalos delegáltja, illetve több mint 70.000 érdeklõdõ látogatta a közel 500 programot. A konferencia évrõl-évre bebizonyítja, hogy a zene, mint a világ legelérhetõbb mûvészeti formája képes áthidalni a gazdasági, földrajzi és társadalmi különbségeket.

(forrás: RiseFM)