ImageA Rise FM a megszokottnál is nagyobb lendülettel veti bele magát az új évbe. Az újdonságok terén nem szûkölködõ rádiócsatorna a megújult zenei arculat mellett Magyarország meghódítását tûzte ki célul.

 

Pontosan 14 új vidéki helyszínen lesz hallható a Rise FM NiteRise címû esti-éjszakai mûsora, továbbá a vidéki mûsorszolgáltással szinte egyidejûleg, elsõ ízben lesz hallható a hazai lemezlovasokból álló DJ alakulat, a NiteForce.

A rádiócsatorna, amely folyton elõrukkol valamilyen újdonsággal (legutóbb a DISCO stílust hozták vissza modern köntösben, újraértelmezve a hazai rádiózás ezen zenei stílusirányzatát), hamarosan újabb, 14 vidéki helyszínen fog megszólalni minden pénteken és szombaton.

Az éjszakákat felpezsdítõ NiteRise címû mûsor válogatott külföldi és hazai DJ-k közremûködésével, a legfrissebb zenei hírekkel, vélhetõen az elsõ helyet foglalja majd el a buliindító mûsorok között. Ilyenkor, a napközben sugárzott populáris slágerek mellett, a modern zenei világ kiemelkedõ tehetségeinek alkotásai, nemzetközi DJ-k interjúi, illetve külön e mûsornak készült mixei lesznek hallhatóak.

A közel fél országot érintõ rádió show indulása elõtt debütál a Rise FM hazai lemezlovasokból álló Elit Alakulata, a NiteForce. A DJ csapat tagjai merõben különbözõ karakterûek, más-más stílust képviselnek, miközben illeszkednek a mûsor zenei vonulatába. A rendezvényeken a négy lemezlovasból álló különítmény élén Timo foglalja el az ötödik helyet, ceremóniamesterként.

(forrás: RiseFM)