Megváltoznak véleménynyilvánítási lehetőségek és feltételek. Kedves Olvasók, Kommentelők, Fórumozók!

Mivel a hatályos jogszabályoknak megfelelően 2011. július 1.-jétől a RADIOSITE.HU is a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság ellenőrzése alá került, változtatni kényszerülünk a véleménynyilvánítási lehetőségeket illetően a 2010. évi CIV. tv. és a 2010. évi CLXXXV. tv. rendelkezései alapján.

1) A továbbiakban felfüggesztjük a portálon a hír-kommentálási lehetőséget. A későbbiekben kidolgozunk egy olyan véleményezési rendszert, melyben a hozzászólások objektív tartalmi ellenőrzés és szerkesztői jóváhagyás után kerülhetnek közreadásra. A klasszikus, „azonnali kommentálás” így megszűnik, azonban a gyalázkodó és „szemetelő” vélemények 100%-ban kiszűrésre kerülnek. Az új kommentálási lehetőséget megelőzően változtatunk felhasználási feltételeinken is, melyet a főoldalon és a fórumban is közzéteszünk.

2) Sokkal szigorúbban ellenőrizzük a fórum hozzászólásait és a Fórumszabályzat betartását. A mai naptól kezdve szigorúan tilos közzétenni a Magyarországon hatályos törvényeket és a jó ízlést sértő, gyűlöletre uszító, rasszista, valamint mások vallási-, nemzeti-, vagy szexuális hovatartozását sértő véleményeket. Hamarosan átdolgozzuk Szabályzatunkat és Moderálási Alapelveinket, addig is a lehető legszigorúbban járunk el az aktuális Szabályzat betartását illetően. A fórum nem szűnik meg, a hozzászólások pedig egyelőre nem mennek át előzetes „szűrésen” a hír-kommentálással ellentétben, azonban a szankciók erősödni fognak a jövőben.

Megértésüket köszönöm!

Üdvözlettel,

Gálosi Szabolcs
alapító-főszerkesztő
RADIOSITE.HU

További információ és kérdések: galosi_kukac_radiosite_pont_hu