Árvízi microsite-ot indított a rádió. 

A 89.5 Music Fm-nél nemcsak beszélnek az árvízről. Bár a rádióban folyamatosan beszámolnak a legfrissebb árvízi hírekről, információkról, de – mint írják – úgy érezték, kötelességük ennél többet tenni, ezért mostantól a rádió honlapján is összehozzák a segítőkész hallgatókat a rászorulókkal.
A 89.5 Music Fm csapata és hallgatói már a márciusi rendkívüli hóhelyzet idején bebizonyították, hogy szükség esetén példátlan összefogásra képesek. Most, hogy az évszázad árhulláma vonul végig a Dunán, a rádió ismét segít.
„Mi itt, a Music Fm-nél valóban hiszünk abban, hogy állomásunk szlogenje („Összehoz minket”) nemcsak üres ígéret: a 89.5 Music Fm valóban összehozza a rászorulókat a segítségükre sietőkkel.” – áll a csatorna közleményében.
A rádió honlapján, a musicfm.hu/arviz oldalon lehetőséget biztosítanak a felajánlásra mindenkinek, aki szeretne munkaerővel, szállítással, szállással vagy eszközökkel segíteni az árvízi védekezésben. A jól áttekinthető és kereshető adatbázisban gyűjtik a jelentkezéseket, hogy megkönnyítsék az önkéntes csapatok szervezését és a védekezési munkálatokat.
A csatorna weboldalán a rászorulók is egyszerűen kérhetnek és kaphatnak segítséget a többi 89.5 Music Fm hallgatótól, illetve a kezdeményezésükhöz csatlakozó szervezetektől.
„Biztosak vagyunk abban, hogy a gyorsan bővülő adatbázis hatékony információforrás lesz az árvíz elleni küzdelem során.” – mint írják.
(RADIOSITE.HU)