Hétfő este adták át az “Év DJ-je” díjait. 

Hétfőn, késő este adták át a legnagyobb hazai DJ megmérettetés, a DJ Szövetség és a Ballantine’s “Év DJ-je” versenyének díjait. A Mainstream kategóriában a szakma és a közönség is Music Killers DJ-t ítélt a legjobbnak.
A hazai DJ-világ legfontosabb eseményén ismét remekül szerepeltek a Music Fm Killers DJ-i. A tavalyi sikert megismételve az év hazai Mainstream DJ-je – a szakma szerint – ismét Newik lett, míg ugyanebben a kategóriában a közönség is Music Fm rezidenst választott, Metzker Viktória személyében. Viki keddenként, Newik pedig minden csütörtökön mixel a Music Killersben, élőben.

Metzker Viktória vitathatatlanul Magyarország legjobb és legismertebb női dj-je, 2009-ben a Magyar Lemezlovas egyesület őt választotta meg Az Év Hazai Felfedezettjének. 2014-ben a Top3-ba jutott Az Év Mainstream DJ-je szavazáson, majd 2015-ben – ugyanezen a megmérettetésen – egyedüli nőként verekedte be magát újra a döntőbe. Metzker Viktória a hazai és a külföldi fesztiválok állandó vendége.
Newik története mesébe illő: a Music Killers csütörtöki rezidense sokáig vendéglátósként dolgozott Németországban és Ausztriában, de titkon mindig arról álmodozott, hogy egyszer híres DJ lesz. 2005-ben kezdett a zenéléssel foglalkozni és a kitartó munka meghozta a gyümölcsét: 2013-ban ő lett Az Év Hazai Felfedezettje. Ekkor alkotta meg a My Love-ot, a 2013-as év legnagyobb itthoni rádiós topslágerét. Egy évvel később őt választották meg Magyarország Legjobb Mainstream Dj-jévé, majd 2015-ben szintén a döntőbe jutott Az Év DJ-je választáson, ugyanebben a kategóriában, sőt: Az Év Producere díjra is jelölték.
(RADIOSITE.HU)