Tovább pörög a Class Nyár 2016! 

Újabb állomásához érkezett a Class Nyár, ahol Vágó Piros a Madcon bulijára repíti a szerencséseket, akik olyan slágerekkel izzítják majd a közönséget, mint a Beggin’, a Don’t Worry és a Keep My Cool.
 
Ezerrel pörög tovább a Class Nyár 2016, amelynek célja, hogy örök életre szóló élményekkel ajándékozza meg a Class FM hűséges hallgatóit. A programsorozatban idén többek között a szuperszexi Rihanna, a világhírű DJ Robin Schulz, a páratlan hanggal megáldott John Newman, a rock fenegyereke, Bryan Adams, az ikonikus Red Hot Chili Peppers és a norvég dance-pop sztárcsapat, a Madcon koncertbelépőiért játszhatnak a hallgatók.
 
A Tshawe Baqwa és Yosef Wolde-Mariam alkotta duó, a Madcon 2007-es So Dark The Con of Men című albumával írta be magát a műfaj európai történelmébe, amelyen a világslágerré vált Beggin’ is szerepelt. A dalt olyan filmekben használták, mint a Step Up 3, a Street Dance és a Kellékfeleség. A Ray Daltonnal közös, 2015 elején megjelent Don’t worry-vel pedig bizonyították, hogy vibrálóbbak és fülbemászóbbak, mint valaha, ami nem is csoda, hiszen a dalt részben French Montatna Ain’t Worried About Nothing című hip-hop klasszikusa ihlette. Az évek során tapasztalt zenei hatások szinte mind beépültek a Madcon alapvetően multikulturális hangzásvilágába.

 
„Tíz év után tavaly csöppentem bele újra a fesztiválozásba, és nagy örömmel segítem hozzá a hallgatókat a buli élményekhez. A Madcon szerintem nem csak a rajongóknak nyújt majd hatalmas élményt, de azoknak is, akik kevésbé ismerik őket, vagy csak a legnagyobb slágereiket dúdolják. Nagyon laza, jófej fickók, akik biztosan a legjobb formájukat mutatják majd a magyar közönségnek is” – árulta el Vágó Piros, aki egész héten minden órában meglep egy Class hallgatót a hamisítatlan Madcon élménnyel.
 
A Class Nyár 2016 programsorozat keretében a piacvezető rádió a legnagyobb világsztárok koncertjeire juttatja el a szerencséseket. Olyan előadók jönnek még, mint Robin Schulz, Jess Glynne, Rihanna, John Newman, Bryan Adams és a Red Hot Chili Peppers.
(RADIOSITE.HU)