ImageA jelenleg Budapest mellett Egerben, Balassagyarmaton, Hajdú-Bihar megyében és Kaposváron fogható, gazdasági témájú mûsorokra szakosodott rádió közleménye alább olvasható.

„Várjuk helyi és körzeti, továbbá határon túli rádiók jelentkezését!

A csaknem hétéves Gazdasági Rádió, Magyarország elsõ és máig egyetlen gazdasági tematikájú adója célul tûzte ki, hogy a Kárpát-medence gazdasági-információs adójává váljon. Hisszük, hogy a magyar gazdaság szervezésének természetes földrajzi kiterjedése a Kárpát-medence. Bízunk abban, hogy az Önök közvetítõ és dinamizáló segítségével szerepünk lehet abban, hogy a térség üzleti-gazdasági döntéshozóit kiszolgáljuk.

A Gazdasági Rádió indulása pillanatától hitvallásának tekinti a magyar gazdasági és pénzügyi kultúra fejlesztését, a megcélzott hallgatói rétegek pontos, gyors kiszolgálását. A szerkesztõség a makro folyamatok bemutatása mellett nagy hangsúlyt fektet az általa nyújtott információk napi munkában, üzletmenetben való felhasználhatóságára is. Hallgatói az üzleti-gazdasági döntéshozók, valamint a gazdaság és pénzvilág eseményei iránt érdeklõdõ vállalkozók, menedzserek, pénzügyi szakemberek, s az üzleti élet mozgásait élénken követõ rétegek jelentik.

A stratégiai partnerség kialakítása mindkét fél számára hasznos lehet. Az Önök helyismerete, tudása, tapasztalata elengedhetetlen ahhoz, hogy a Gazdasági Rádió által közvetített tartalom megjelenhessen az Önök rádiójában. Reméljük, hogy cserébe olyan minõségi tartalmakat tudunk térítésmentesen adni, ami tovább színesíti az Önök által elõállított programot. Célunk, hogy magyarországi hallgatóinkhoz is eljuttassuk azokat az információkat, amelyeknek Önök a birtokában vannak, ebben is számítunk segítõ közremûködésükre.

Szabadkai Balázs vezérigazgató (szabadkai@gazdasagiradio.hu)”

(forrás: gazdasagiradio.hu)