Értékes autóhoz juttatott egy hallgatót a Class FM.

Ismét őrült ötlet pattant ki a Morning Show készítőinek fejéből: bebizonyították, a föld alól is képesek előteremteni, amire a hallgatók vágynak. Hazánk legnépszerűbb reggeli műsora a Class FM nagyszabású játéka során ugyanis egy értékes autó társaságában leköltözött a föld alá. A játékosok feladata volt megtalálni a műsorvezetőket és a vadonatúj kocsit, amelyet  aztán egy szerencsés haza is vihetett. Balázsék pedig újabb extrém helyszínt pipálhattak ki listájukon.

Rákóczi Feri, Sebestyén Balázs és Vadon Jani újabb hihetetlen feladatra vállalkozott, hogy a közönségük kedvére tegyenek. Az adrenalinfüggő műsorvezetők jelentkeztek már a levegőből, a víz alól, száguldó kamionról, a Balaton közepéről, sőt, még egy atomerőműből is, de most sikerült ezt is felülmúlniuk. Újabb rádiótörténeti pillanatnak lehetett ma fültanúja Magyarország: A Morning Show stábja ugyanis először közvetített adást a föld alól.

A stáb egy vagány crossovert ásott el, amelyet tíz szerencsés próbálkozó kereshetett meg, sőt, maguk a műsorvezetők is a föld alá költöztek. Vadon Janiék az adás kezdetén létrákon ereszkedtek le a konténerstúdióba, ezután a szerencsés játékosokon múlt, hogy a Chevrolet Trax, illetve a fiúk kijutnak-e a mélyből.

„Vezettünk már műsort víz alól és a levegőből is, a földfelszínről pedig már számtalanszor, így jött az ötlet, hogy próbáljunk meg most egy újabb extrém helyszínt, és jelentkezzünk a föld alól. Természetesen nagyon furcsa érzés volt a felszín alatti konténerstúdióban ülni, előttünk egy autóval. Annyira azonban nem volt szűk a hely, hogy bármelyikünkre is klausztrofóbiás roham tört volna.” – mesélte Vadon Jani.

Rákóczi Feri elárulta, hogy kicsit megkönnyebbült, amikor négy órás megfeszített munka után végre kinyílt a konténerstúdió ajtaja.

„Izgalmas volt, amikor hajnalban ránk csapódott a konténerajtó, nem mondom, hogy nem vártuk a kiszabadulást”
– nevetett Feri – „Hajnalban kezdődött az ásás, voltak pillanatok, amikor azt gondoltuk, már közel a cél, végül a tervezettnél valamivel később jöttünk fel a felszínre. A játékosok bizony elfáradtak, többen megpihentek, hiszen 50 m3 földet kellett megmozgatniuk, ásóval, talicskával, több órán keresztül. Azonban megérte a kemény munka: a végső nyertes, egy kétgyermekes tűzoltó teljes extázisban volt, kiabált, ugrált örömében, amikor kiderült, hogy ő az autó tulajdonosa. Természetesen a többieket is értékes nyereményekkel kárpótoltuk.”

Úgy tűnik, a Class FM reggeli műsorának nagyágyúi nem ismernek lehetetlent, sikerült az eddigieknél is feljebb tenniük a mércét. Balázs, Feri és Jani azonban nem állnak le. Abban biztosak lehetünk, hogy máris azon törik a fejüket, hogyan tudnák még extrémebbé tenni hazánk leghallgatottabb reggeli műsorát.

(RADIOSITE.HU)