A KRE rádiója lesz. 

Magyarország egyik leghallgatottabb internetes rádiója, a cool|fm feljebb lép egy szintet és a Károli Gáspár Református Egyetem (KRE) rádiójaként folytatja tovább működését. 
14 év után elköszön a Gyáli úttól és az egyik legmodernebb egyetemi stúdióba, a KRE stúdiójába költözik, hogy eddigi tevékenységével is összhangban részt vegyen rádiós szakemberek képzésében. 
cool|fm korábbi működése során 8 évig rendelkezett budapesti kisközösségi frekvenciával és több ismert rádiós és médiaszakember karrierjét indította el. A rádióban egyedülálló módon jelenleg is hallható minden hétköznap reggel napindító showműsor – ezzel is rámutatva, hogy a rádióhallgatás interneten keresztül már valódi alternatíva.
A cool|fm jelenleg egy kiegészítő tematikus csatornával is büszkélkedhet, amelyhez a Károli Gáspár Református Egyetem rádiójaként további közszolgálati és alternatív hiánypótló csatornák érkeznek az ősz folyamán. A rádió tartalmi felelőse, főszerkesztője továbbra is Sallai László, az adás pedig változatlanul a coolfm.hu oldalon és TuneIn Radio rendszeren keresztül érhető el.
(RADIOSITE.HU)