Exkluzív: Lady Gaga új albuma hazánkban hivatalosan először a Class FM-en. 

Világraszóló premierre készül a Class FM: a pop extravagáns királynőjének új dalait hazánkban a piacvezető rádión hallhatják először a rajongók. Visszaszámlálás indul, vasárnap este megérkezik Magyarországra Lady Gaga és harmadik albuma, az ARTPOP!
 
Megosztó, dögös, vitathatatlan őstehetség – Lady Gaga ma kétségtelenül a legértékesebb énekesnő a piacon. A legnagyobbak a legnagyobbakhoz érkeznek: a Class40-ben exkluzív módon, premier előtt debütál a popdíva legújabb stúdióalbuma, az ARTPOP. Ráadás a rajongóknak, hogy a műsor végeztével a www.classfm.hu oldalon bárki meghallgathatja a teljes lemez anyagát – mindezt egy nappal a korong hivatalos megjelenése előtt!
 
Lady Gaga a világ egyik legsikeresebb dalszerzője, énekesnője, 2008-ban jelent meg első önálló albuma, a The Fame, amely több mint 15 milliós eladásával világszerte óriási áttörést hozott. Második nagylemeze, a 2011-es Born This Way már a kiadás napján eladási rekordokat döntött. Öt Grammy díj és tizenhárom MTV VMA díj birtokosa, 24 millió albumot és 90 millió kislemezt adott el.
 
 
 
Az itthon még sehol nem hallott korong elsőként a magyar rádiók közül a Class FM-en debütál, a vasárnapi Class40-ben. A dalokat a két népszerű műsorvezető, Kiss Orsi és Kovács Áron mutatja be, akik izgalmas kulisszatitkokat is elárulnak majd.
 
„Lady Gaga korunk egyik megkerülhetetlen jelensége, aki mindig képes a megújulásra, és saját magának is egyre magasabbra teszi a lécet. Büszke vagyok, hogy nálunk hallható majd először az új anyag. A Class hallgatói imádják Gaga-t, a már jól ismert első kislemez, az Applause is nálunk csendült fel először. Ki más mutathatná be a világ egyik legnagyobb sztárjának vadonatúj albumát, mint hazánk vezető rádiója?” – mondta Kiss Orsi.
 
„Ahogy Lady Gaga új lemezének debütáló kislemezét, Magyarországon először hivatalosan a Class FM mutatja majd be a várva-várt album, az ARTPOP eddig rádióban soha nem hallott dalait is.” – mondta el a Universal részéről Peremenczky Krisztina, a sztár hazai lemezkiadójának ügyvezető igazgatója.
 
Vágó Piros szerint Gaga egy igazi talány: minél többet látunk belőle, annál kevesebbet tudunk a valódi énjéről. „Szeretném megfejteni ezt a nőt – már, ha nő egyáltalán, hiszen ezzel kapcsolatban is voltak találgatások. Az egész világ lélegzet visszafojtva várja, hogy most mivel rukkol elő. Az biztos, hogy én hallgatom majd a premiert!”
 
„Amikor a gyerekeket kiteszem a suli előtt és elindulok a rádió felé, akkor kezdődik az én privát öt percem Gagával. Maximális hangerőre csavarom a dögös Born This Way című számot és ilyenkor a tető is majd leszakad a kocsiról. Lady Gaga egy ikon, még egy magamfajta régivágású rockert is fel tud villanyozni. Kíváncsian várom, mit bömböltethetek a jövőben” – mondta Abaházi Csaba.
 
Aki kíváncsi az év egyik legnagyobb könnyűzenei eseményére, Lady Gaga új, egyedülálló lemezének premierjére és az azzal kapcsolatos történetekre, semmiképp ne hagyja ki vasárnap 17:00-tól a Class40-et Kiss Orsival és Kovács Áronnal.

(RADIOSITE.HU)