Ismét jótékony összefogásra szólította népes hallgatótáborát és közösségi csoportját a csatorna. Immár harmadik éve, hogy az egyik leghatékonyabb hazai mentőcsapat, a mentőrobogókkal segítséget nyújtó Hungary Ambulance évi költségvetését a 89.5 Music Fm gyűjti össze a hallgatók segítségével. A rádió idén 5.235.000 forintot teremtett elő, mindössze 8 óra alatt.

Ismét jótékony összefogásra szólította népes hallgatótáborát és 455 ezres közösségi csoportját a 89.5 Music Fm, ezúttal – mint már 2013 óta évente – a Hungary Ambulance működését lehetővé tevő összeg előteremtésére.

“A Hungary Ambulance mentőrobogósainak 5 millió forintra van szükség ahhoz, hogy idén is tavasztól késő őszig életeket menthessenek” – mondta Kiss Anikó, a 89.5 Music FM vezérigazgatója. “Mindössze nyolc óra alatt ennél valamivel többet is sikerült összegyűjtenünk” – tette hozzá.

A rádió jótékonysági akcióját a 89.5 Music Fm sztárvendégei segítették, így Király Linda, Cserpes Laura, a Rising Starból ismert Fehérvári Gábor Alfréd, Zola, Lóránd “Trabarna” Barna, Rekop György és Somogyi Andris humoristák, Bódi Guszti és Margó, valamint Janicsák Veca közreműködése is lehetővé tette, hogy továbbra is eljusson az életmentő segítség a rászorulókhoz olyankor is, amikor az a mentőautók révén ez megoldhatatlannak tűnik.

(RADIOSITE.HU)