Egyedi interaktív slágerlistával erősít a Class Night. 

Megújult koncepcióval jelentkezik április 20-tól Szani Roland esti műsora, a Class Night, ahol a legmenőbb hazai és nemzetközi előadók legfrissebb dalai szólnak majd, a híreken és érdekességeken túl, egyedi interaktív slágerlistával is jelentkezik a műsor.
 
A Class FM felpörgeti az esti kínálatot és megújítja Class Night című műsorát. A trendeknek megfelelően az este 8 és 10 óra közötti sávban Szani Roland a legfrissebb zenei híreket, pletykákat és infókat mondja. A műsor friss vizekre evez, vadonatúj, eddig nem hallott felvételeket is bemutat, sőt a Class Night-on belül egy önálló, 20 dalból álló online toplista is helyet kap, ahol a helyezésekről interaktív módon, a classfm.hu oldalon szavazhatnak a hallgatók.

 
“Rendkívül izgatott vagyok, és nagyon lelkes. Egyedülálló műsort tervezünk, cool előadók friss dalaival, amelyekről a hallgatók szavaznak a Class FM weboldalán, így az interaktív Top20-as slágerlista is folyamatosan változik majd” – mondta Roland. “A frissességen és  a zenén lesz a hangsúly, két óra bulizással, ahol megmutatjuk, miből lesz sláger” – tette hozzá a Class Night házigazdája.
 
Egyedi, interaktív slágerlista, sztárhírek a zenei világból – ez a Class Night minden hétköznap este 8-tól 10-ig, Szani Roland műsorvezetésével.

(RADIOSITE.HU)