megafonfmStúdiót avatott Budapesten a Nógrád megyei rádió.

A tavaszi napsugarak megtették jótékony hatásukat: Nógrád megye új rádiójában több érdekes és friss változás is megfigyelhető március 25-től.

Szombaton délelőtt tízkor indul a rádió fitt műsora, a 95 7! A műsor kiemelt figyelmet fordít a kerékpározásra és a rally versenyzésre. A két sportág népes tábora számára jelentős segítséget nyújt a rádió szakértője praktikus tanácsokkal, emellett pedig a Megafon is támogatja a sportolást.

A balassagyarmati Vitalitás SE hegyikerékpárosaival kötött szerződés értelmében anyagi támogatást nyújt a Megafon a hazai maraton versenyeken való részvételhez azzal a céllal, hogy minél többek számára jelentsen élményt a tömegsportolás. Velenczei Ádám szécsényi rallyversenyző csapatával is hasonló együttműködést kötött a rádió: a Megafon és közönsége, valamint az Overdose Racing Team is egyértelműen jó szereplést vár az országos rallybajnokságban Ádámtól. Cél az abszolút versengésben való dobogóra jutás! A rádióban hétről hétre követhető lesz a bajnokság minden állomásának eseménye.

Vasárnap már a Megafon budapesti stúdiójából hallható Magyarország egyetlen vasárnap délutáni talk showja, a Szóda. A műsorban a hazai könnyűzenei élet hátterében közreműködők látogatják meg a fővárosi stúdióból jelentkező Lombos Marcit. A programban továbbra is hasznos ismereteket nyújt az öltözködéshez Temesi Berci, valamint nívós kulturális programokra kalauzol Schön Edina.

Hétfőtől átalakul a Megafon reggeli műsora is. A Start Menüben hosszabb ideje lesz a három műsorvezetőknek (Olicsek Ádám, Nemesvári Norbi, Karvai Sanyi) a jelentős helyi események megbeszélésére, délelőtt 9-től pedig a világ érdekes híreiből szemléznek a fiúk. A műsort ezentúl Sanyi egy bölcs gondolata zárja majd.

A Megafon egyetlen állandóját továbbra is minden idők legnagyobb slágerei adják – áll a rádió közleményében.

(RADIOSITE.HU)